Strawberry

The dress... Muuten niin täydellisessä mekossa on yksi huono puoli. Se on punainen. Kuulin nimittäin vasta nyt, että häihin osallistuva juhlavieras ei saisi pukea päälleen punaista mekkoa, sillä se kuvastaa sulhon ex-naikkosta, tarkemmin ottaen siis rakastajaa. Olin nimittäin jo suunnitellut, että tällainen mekko menisi hyvin kaikissa tulevissa juhlissa, olisivat ne sitten häitä tai muita kesäisiä tapahtumia.

Ihme juttuja, en yhtään pidä pukeutumissäännöistä! Ei mustaa, ei valkoista, eikä varsinkaan punaista häihin... No mitä sitten saa pukea?

IMG_4201 copy

Nyt kyllä lopetan näiden karkkikuvien selaamisen, sillä tämä ei todellakaan helpota makeannälän unohtamista. Olikohan se tuo Halvan*  Zalmi- vai Zurfpussi, josta löytyi eräs erityisen herkullinen karkki. Kyseessä oli beigen värinen salmiakki, joka muistutti ulkomuodoltaan luuta. Suunnittelen, että teen kohta hyökkäyksen karkkipurkille ja etsin yhden sellaisen käsiini.

Tai sitten en, ehkä huomenna... Hillitön taisto.

ARGH! :D

IMG_4010 copy
IMG_4314 copyIMG_4327 copy
IMG_4291 copy
IMG_4285 copy
IMG_4015 copy
IMG_4145 copy
IMG_4084 copy
IMG_4082 copy

Pientä angstia havaittavissa tänään? Se on se sokeriaddikti... Enikeis, siinä se mansikanpunainen mekkoni nyt on. Mekosta mansikoihin, sillä sain nimittäin juhliini myös laatikollisen ihania ja makeita suomalaisia mansikoita. Osa marjoista päätyi vartaisiin, osa kakkuun ja osa löytyy nyt pakkasesta. Tuoreet mansikat ovat kuitenkin parhaimpia, joten niitä täytyy käydä vielä hakemassa joku päivä, kun sellaisia kerran on tarjolla.

Hei muuten, joko mustikat ovat kypsiä?

IMG_4125 copy
IMG_4041 copy
IMG_4032 copy
IMG_4278 copy

On kyllä hassua, että kesäkuu on jo ohi. Mihin nämä kesät aina katoavat ja missä ihmeessä ne helteet ovat? Eihän tässä tee mieli edes grillata, vaikka valmistujais/tuparilahjaksi saatuun pallogrilliinkin on jo hommattu hiilet ja grillipihdit.

Onneksi nyt näyttää hetkittäin paremmalta, sillä ainakin nyt ulkona paistaa aurinko. Taidanpa keittää kupin teetä ja mennä nauttimaan sen omalle takapihalle. Hauskaa keskiviikkoa kaikille!

t. Enni

*Makeiset saatu blogin kautta

Kommentit

 1. UPEA toi mekko, vau! 8)

  En tiedä onko noi häiden pukukoodit vielä nykyäänkin noin tarkkoja, mutta ainahan niistä voi keskustella etukäteen naimisiin menevän parin kanssa. Monia kun ei kiinnosta pukukoodit ollenkaan ja jotkut pitää niistä todella tarkasti kiinni. Min veljen häissäkin oli vierailla punaista päällä ja epäilen vahvasti ettei kyseessä kuitenkaan ollut entisiä heiloja. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)

   No se on totta. Voihan toki olla, ettei sillä hääparille olekaan merkitystä! mutta sitä katseiden määrää, joita perinteisempi pukukoodi kiinnostaa... :D no ei kai haha

   Poista
 2. Ompa herkullisia karkkeja. Mä niin kuolaan noiden perään. Ymmärrän tunteen ja sen miten ne osaa salakavalasti kutsua luokseensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä! Ne olivat kaikki niin älyhyvuä. No välillä tulee näitä päiviä, että sokerihammasta kolottaa koko ajan...

   Poista
 3. eikä miten ihana mekko!! ihan täydellinen toi selkä! ja siis hittoon oikeesti noi pukeutumissäännöt, tosi ärsyttävää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli kyllä ihana! Ja joo, nimenomaan. :D Laita siinä sitten turkoosia ja ruskeaa häihin, blöh vihaan niitä värejä :D

   Poista
 4. Toi puku! Ihana, upea, wauu!! ja hiiteen tuollaiset säännöt höpönpöppöä mää sanon. Mullakin on ollut punainen mekko häissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai onko?? No sitten tää on mun plan a, jos tulee kutsu johonkin sellaisiin juhliin! Kiitos paljon! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös