Gladiaattorit vastaan hoitsut / Ooolala

Yhteistyössä: Ooolala

Päivät sen kun lämpenevät, joten avonaiset ja mukavat kesäkengät ovat hyvin ajankohtainen aihe juuri nyt. Jos nämä säät vielä jatkuvat pitkään, voidaan kesäkengistä nauttia pitkälle syksyynkin. Uskokaa tai älkää, haluaisin minäkin jalkojani viilentämään sandaalit, tai tarkemmin ottaen ne Birkenstockit. Mutta nehän eivät ole mitkään maailman edullisimmat kengät siinä, missä hyvin samankaltaisia voi saada kaupasta vitosellakin.
WP_001604
Jos nyt yhtään kuitenkin haluaa panostaa käyttömukavuuteen, kannattaa tutustua valikoimaan, joka sijoittuu jonnekin Birkenstockien ja halpahallien mahdollisesti muovisten sandaalien välille. Esimerkkinä voisivat toimia nämä hyvin samankaltaiset Dieselin nahkaiset sandaalit, joita myydään tällä hetkellä Ooolala-verkkokaupassa vähän yli kolmellakymmenellä eurolla. Mustien ja valkoisten mallien lisäksi näitä oli saatavilla monissa muissakin väreissä, kuten punaisina, pinkkeinä ja mintunvihreinä. Jos itse valitsisin näistä jotkut (ja kovasti muuten meinaan valitakin), tekisin päätöksen seuraavien väliltä.

Valkoiset vai mustat? Valkoiset... Mustat...

diesel_sandals

Kummalle värille te nostatte peukkua?

Valkoisissa on toki vaarana aina se, että niissä näkyy eniten kesän tuomat jäljet. Ruohosta irtoava vihreä on varmasti pahin väri, mitä valkoisiin kenkiin voi tarttua. Vaan silti valkoinen näyttää ihanan raikkaalta pitkän gladiaattorisandaali-painoitteisen aikakauden jäljiltä. Mun puolesta muut voivat halutessaan solvata sandaaleita terveyskengiksi, mutta mitä sitten? Viime vuodet me ollaan kaikki kuitenkin oltu roomalaisia gladiaattoreita, enkä tiedä oliko se yhtään sen parempi asia.

Joten sandaalit it is.

Hei vielä pikainen muistutus, jos siis haluat tilata Ooolalan verkkokaupasta tuotteita, koodilla enninkengissä saa ilmaisen postituksen Suomeen! Koodi on voimassa tämän viikon loppuun (3.8 asti), joten toimi pikaisesti. Muista syöttää koodi ostoskoriin ennen maksua, niin koodi toimii oikein. :)


 t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Ooolala.fi:n kanssa

Kommentit

 1. Mä olisin maailman onnellisin nyt, jos omistaisin terveyssandaalit. Tulehtunut jalkapohja alkoi taas vihoitella tuossa alkuviikosta ja olenkin sitten pohtinut hieman omaa kenkävarastoani. Vanhat ns. terveyssandaalit ovat selkeästi huonossa kunnossa, koska jalka ärsyyntyi niistä koko ajan enemmän, kun taas puukengät ovat vaan tehneet hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi no toivottavasti paranee pian! Mullakin on aika ajoin akilleskipuja ja kantapäässä joku luupiikki, joten voin kyllä kuvitella miltä tuntuu!

   Poista
  2. Se luupiikkikin voi olla mahollinen mun tapauksessa kantapäässä, mutta ei vielä ainakaan oo ilmaantunu.. Ihaninta muuten ku saa laittaa kylmägeeliä pohkeeseen ja jalkapohjaan ja sit koko jalka lähtee irti :D

   Poista
  3. ?? Mitä :DD

   Haha joo, en tiedä onko mullakaan aito luupiikki ollut, mutta sellainen todella pistävä kipu kantapäässä yhdessä kohdassa ja syntyy yleensä siitä, jos on huonoilla kengillä paljon jaloillaan, tai kävelee paljon.

   Poista
 2. Mä nostan peukkua noille mustille! Niin ja ihastuttava asu! Mistä oot ostanut nuo kengät, jotka sulla on kuvassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Minä myös!

   Ihan ovat kuule Hennesiltä, maksoivat VIISI euroa! Nämä ovat niitä ns. mun jaloille suunniteltuja kenkiä ja tässä part 2 :D Parempaa kuvaa tulossa pian :)

   Poista
 3. Ostin Birkenstockit pari vikkoa takaperin. En enää aio muita keinkiä käyttääkkään koko kesänä :D. On ihan parhaat mun aina särkeville jaloille. Rohmusin myös Birkenin sisarmerkkiä Papilliota muutamat kaappiin piristysruiseeksi. Omista Birkeneistä maksoin sen 45e alennusmynneissä, mutta olisin ne kyllä kotiin täydelläkin hinnalla kantanut. On vaan ihanat! Ei enää tarvihe nilkutta kauppareissulta kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen kuullut, että ne ovat hyvät kengät, mutta ihan noin hyvät! No arvaa vaan haluanko nyt ihan ehdottomasti hankkia ne. Koluan joka kaupan läpi Espanjassa ja tsekkailen tarjouksia :D Ja en ollut kuullutkaan Papilliosta, täytyy tsekata nekin. :)

   Poista
  2. No olen kuullut, että ne ovat hyvät kengät, mutta ihan noin hyvät! No arvaa vaan haluanko nyt ihan ehdottomasti hankkia ne. Koluan joka kaupan läpi Espanjassa ja tsekkailen tarjouksia :D Ja en ollut kuullutkaan Papilliosta, täytyy tsekata nekin. :)

   Poista
  3. Kannattaa kyllä koittaa birkeneitä jalkaan, espanjassa ne tuskin edes maksaa yhtä paljon kuin suomessa. Papillio on Birkenin italiassa valmistettu spin-off merkki. Ne on hieman tinkineet ultramukavuudesta (pohjalla kestää hetken kauemmin muotoutua) ja satsanneet väreihin, muttei niitäkään epämukaviksi voi haukkua.

   Poista
  4. Kiitos tiedosta! Täytyy tutkailla, mistä noita ihanuuksia löytyisi! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös