Parit päivän asut ja liikennekulttuuri

Voi miten rähjäiseltä näytän. Olen viettänyt koko päivän ulkona ja se kyllä näkyy (ja tuntuu). Voisin nukahtaa pystyyn vaikka heti. Yritän kuitenkin pysyä hereillä pelien ajan, sillä lauantait ovat mun lempipäiviä ja olisi tyhmää skipata tällainen ilta, kun arkena kyllä jaksaa valvoa.

IMG_4587 copy
IMG_4586 copy
IMG_4548 copy
IMG_4534 copy
IMG_4526 copy
IMG_4510 copy
IMG_4513 copy
 
Harmi, että pää lyö nyt vähän tyhjää. Alla kuitenkin Cocoa pitkästä aikaa. Coco vetää tällä hetkellä sikeitä tässä mun vieressä sohvalla, välillä potkaisten hiirikättä. Taitaa sekin olla ihan sippi, kun on koko päivä tullut ulkoiltua.

IMG_4560_copy

... ja sitten tavatkaa vielä Cocon pentu! Ihan samaa näköä! :D Olen ollut koko päivän koiravahtina.

IMG_4537 copy
IMG_4556 copy

Perjantain asu näytti tältä. Jee, jotain muutakin kuin neule ja huppari! On ihan luksusta, kun jotkut päivät pääsee autolla töihin. Silloin ei tarvitse huolehtia kylmästä ilmasta, sateesta tai yhtään mistään muustakaan, koska autoon voi säätää minkä tahansa lämpötilan. Esim. torstaina lähdin töihin villakangastakin ja hupparin kera, sillä aamulla tuli aika paljon vettä. Sitten iltapäivällä paistoikin aurinko ja lämpötila näytti lähemmäs +20 astetta. Oli siinä kantamista läppärin kanssa ja laukun ohella.
IMG_4486 copy
IMG_4482 copy
 
Olen pärjännyt nyt muutaman vuoden ilman autoa, mutta kyllähän se oma kulkuneuvo helpottaisi elämää. Ja siis joo, mähän olen välillä se Lovenainen ja omistan kyllä toisenkin skootterin, mutta mopolla ajelu on kieltämättä välillä aika noloa...

Ehkä typerintä on kuitenkin se, että tunnen aina olevani jonkin sortin tientukko. Ette edes usko, miten usein mua ohitellaan ihan näillä 40 km/h teillä... Jos autolla vetelisin neljääkymppiä, harva varmaankaan lähtisi ohi. Ihan kuin en tietäisi liikennesääntöjä, eihän mulla ole ollut ajokorttikaan kuin öö kohta kymmenen vuotta. Ja ps. Ajoin eilen tutkaan samanlaisella tiellä, enkä saanut sakkoja. Toivottavasti ette tekään. 

Niille nopeuksille on syynsä. Älkää ohitelko piste.

t. Enni

Kommentit

Lue myös