NO MORO

Voi moro, eiku miten ne tamperelaiset sanoikaan, sillä on nääs ollut kiva päivä. Rahaa tosin paloi enemmän kuin laki sallii (ja nyt loppuu nää kliseet), mutta pääasia, että oli hauskaa! Ostin Tampereen Rajalasta objektiivin ja päivitin vaatekaappia uuden opettajalookin ja kesävaatteiden osalta. Mä veikkaan, että oppilaat ei ehkä katso hyvällä, jos ope hyppelee tunneilla reikäpaidoissa... Niinpä hommasin yksinkertaisen, mutta nätin vaaleansinisen kauluspaidan. Olen itse asiassa etsinyt valkoista kauluspaitaa jo ikuisuuden, mutta tästä paidasta valkoinen versio näytti ihan hassulta päällä. Vaaleansininen on kuitenkin myös klassikko (ainakin mielestäni) ja nyt sellainen sitten löytyy kaapista.

WP_001485 copy

Ostin myös parit hyvin kyseenalaiset kesä/syksykengät H&M:ltä, mutta niitä tuskin tulen pitämään koulussa. Hennesiltä kuitenkin löytyy tätä nykyä kuin mun jaloille suunniteltuja kenkiä nahkaisina tai tekonahkaisina, joten olisi vääryys jättää hankkimatta niitä. Parhaat kenkäni ovat tätä nykyä siis Hennesiltä, eivätkä ne edes ole nahkaisia! Miettikääpä sitä.

Näin se lomapäivä kuitenkin lähenee loppua. Palataan ostoksiin hieman myöhemmin! Postauksen kuvista sen verran, että siinä vilahtaa objektiivi kuin myös espanjan kieltä käyttävä auto ja viime aikojen asuja. Ja ihana jogurttijäätelöbaari Tampereen Koskikeskuksessa!

t. Enni

Kommentit

  1. Mäkin olin Tampereel su-ti, kirjottelin just eilen illalla blogiin siitä. Vitsi se kieli siellä (ja varsinkin kaverin poikaystävän kieli) on hassua! :D Ihan mahtavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Haha joo on ;D Käyn kurkkaamassa!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös