Kukkameri

Huh aika kuluu taas nopeasti. Näin on yli kolme kuukautta hurahtanut kuin itsestään ja se tarkoittaa sitä, että uudet kujeet odottavat vuoroaan. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että mulla alkaa huomenna LOMA!


IMG_5130I_copy

Viime viikonloppuna suuntasin synttäreille. Päivän asuni koostui muutaman vuoden takaisesta H&M:n mekosta, joka on vieläkin kuin uusi, vaikka se on kulkenut monilla ulkomaanmatkoilla mukana ja käynyt pesukoneessakin kiitettävän monta kertaa. Eli ei halpa ole aina huonoa! Meikkinä taas toimi uusi lemppari, eli L´Oréal Parisilta saatu sininen rajauskynä. 

Mulla tulee alemmasta kuvasta mieleen ainoastaan Little Big Mickey Blue Eye, joten oli pakko poiketa nappaamaan kyseisestä leffasta paras pätkä postauksen loppuun!

IMG_5028 copy
IMG_5027_copy
IMG_5072 copy
IMG_5099 copy
IMG_5071 copy
IMG_5093 copy

Tällainen ihana kukkapelto löytyi viime viikonloppuna Vantaalta. Nyt näkyy muutenkin kullankeltaisia peltoja ja mulla olisi visio kuvauttaa valmistujaiskuvani keskellä keltaista kukkamerta. Saa nähdä kuitenkin, miten aikaa jää. Onkohan vielä parin viikon päästä yhtä vehreää?

t. Enni

Kommentit

 1. onpas kiva asu! ihana toi mekko yhdistettynä neuleeseen :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä tosi nätti tukka, en tiiä miks pisti silmään mutta pakko kehua!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana asu, ja meikki varsinkin! ♥ Muutenkin tykkään tästä sun blogistasi tosi paljon! :)

  Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä?(:
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös