Kesäloma ja kesänuha

Mistä tietää, että on lomalla? Siitä, että nenä vuotaa kuin Niagaran putoukset, no itse asiassa nyt se on jo tukossa, hajuaisti on jo kauan sitten kadonnut, aivastuttaa, viisaudenhammaskin tulehtui ja eilisen ripsihuollon jäljiltä silmäluomet ovat vieläkin ihan turvoksissa. Kuulostaa ihan LOMALTA!

En tiedä, onko tämä orastavaa flunssaa, sillä viisaudenhampaan kipeyttämä oikea poski ja kurkku hämäävät hieman. Voisin kuitenkin kuvitella, että joko tämä on flunssa, tai sitten hyvin paha allergia. Mikähän nyt ei kukkisi? :)

Näillä kuitenkin mennään ja pahoittelut jo etukäteen, jos osutte samalle lennolle kanssani! 

IMG_5279 copy IMG_5231 copy

Mansikoitakin tuli haettua laatikollinen ja nyt suurin osa niistä on jo pakkasessa. Hain nämä makeaakin makeammat mansikat Hyvinkäältä Kauppahuone Pyrhöseltä! Aivan ihania. <3 Kyllä kesä ja mansikat vaan kuuluvat yhteen.

IMG_5261 copy
IMG_5228 copy
IMG_5303 copy
IMG_5265 copy

Tein myös ensimmäistä kertaa risottoa. Olisin tietysti voinut ostaa salottisipulia, mutta tuore sipuli näytti niin hyvältä. Risottoon tuhlasin viininjämät ja runsaasti parmesaania ja voita. Ei ollut kevyt herkku se, mutta sitäkin maukkaampaa.

IMG_5235 copy
IMG_5257 copy
IMG_5329 copy
IMG_5324 copy

Tämä ja eilinen on sitten lähtenytkin käyntiin tukkoisin tunnelmin, mutta tuskin olo enää pahenee. Loman kunniaksi kävin hakemassa vielä CocoVin minunmakuista raakasuklaata, joka saa luvan toimia parantajana. Tämä suklaa on niin hyvää ja jokainen puraisu maistuu taivaalliselta. En voi edes käsittää, miksi se on niin hyvää!

Hain myös uuden paketin Puhdistamon MSM + C -jauhetta. Nyt jatkavat kynnet ja hiukset kasvua. Jotain hyvää nenän tukkoisuudessa kuitenkin on, sillä litku meni alas yllättävän helposti, kun se normaalisti maistuu aivan kamalalta.

Mutta arvatkaa mitä? Espanja, Espanja..!

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös