Ihminen on heikko

Ihan alkuun haluan vielä pikaisesti muistuttaa teitä kaikkia ottamaan osaa Footwayn kisaan, sillä se umpeutuu tänään! Huomasin vasta pari päivää sitten, että olin tehnyt kommenttien jättämisen asetuksien takia hieman vaikeaksi, mutta nyt asia on korjattu. Jos siis ette päässeet jättämään kommenttia, kokeilkaa nyt!

Mutta asiaan. Vapaailta halleluja! Huomenna otan nokan kohti Tamperetta ja käytän automatkan hyväksi toisia töitä tehden. Muutenkin lomakuume alkaa pikkuhiljaa nostaa päätään, sillä jo alle kahden viikon päästä makaan Espanjan auringon alla. Johan alkaa jännittää! No ehkä te ymmärrätte, miltä musta nyt tuntuu. Koko kevät on sujunut jotenkin aivan ihmeellisen hyvin ja olen siitä äärimmäisen kiitollinen.

IMG_4838 copy
IMG_4833 copy
IMG_4873 copy

En ole viime aikoina oikein pysynyt ruodussa, sillä valmistujaisiini saatuja herkkuja on vielä jäljellä ja nuo jumalaisen hyvät Cloettalta saadut karkit ja suklaat sekä Halvan lahjoittamat lakut ovat toisinaan maistuneet vielä arkisinkin. Kuten S:lle tänään tokaisin: "Ihminen on heikko". Kuulin, että jonkin sortin herkkulakkoilua oli ilmassa ja mä olin sortunut jo aaamupäivällä. Nyt kun kirjoitan tämän, mun on pakko ottaa itseä niskasta kiinni. Ei herkkuja arkisin piste. Ainakaan ennen lomaa muahah.

Ja nyt jokainen osallistumaan arvontaan! Katsotaan ne Sinkut vasta sen jälkeen ;)

t. Enni

Kommentit

Lue myös