Hiippakuntakengät

Ja niin loppui taas kerran aika kesken. Olisinpa jaksanut istahtaa heti töiden jälkeen koneelle, mutta sen sijaan vedinkin tunnin päikkärit, jonka jälkeen raahasin itseni salille. Kyllä salin jälkeen oli taas energiaa, mutta aikaa sen sijaan ei. No laitan Tamperekuvia huomenna, tässä vaihteeksi päivän asua ihkuihanan peilin kautta kuvattuna. Aamu ja kello 6:30, jep. Ette arvaa, miten ihanalta idealta nukkumaanmeno tällä hetkellä tuntuu.

IMG_0129 copy
IMG_0136 copy
WP_001488 copy

Oli näillä kuvilla toinenkin tarkoitus, nimittäin ulkoilutin ensimmäistä kertaa "hiippakuntakenkiäni" (kuvaus ei ole tarkoitettu loukkaavaksi). Nimesin nämä hiippakuntakengiksi, koska ne ovat aika ... joo. Sanokaa te. :D 

Ne ovat 99% täydelliset, ainoastaan olisin toivonut niiden olevan nappanahkaa. Kyseessä on siis H&M:n alesta ostetut kengät, jotka ovat kuin mun jalkojen mukaan tehty. Ja tämä on siis part 1/3, loput on vielä kuvaamatta. Joka tapauksessa nämä kengät ovat niin rumat, että ne ovat jo ihanat!

t. Enni

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Mulla on hieman vaikeuksia tulkita näitä kommentteja! :D Tampere on ihq ottamatta huomioon sitä, että sieltä ei löydä yhtään kunnollista bensa-asemaa, jossa rengasrikkoinen voisi asioida! Ja kyltitykset voisivat toimia paremmin... Ei osannut vanha paikkakuntalainen enää suunnistaa joka paikkaan. :( Ja missä vaiheessa Ideaparkin kyltit muuttu Funparkiksi?!

   Poista
 2. Eikai ne kaikkia kylttejä vielä ole muuttaneet? :O
  Funparkinhan pitäisi viitata vaan siihen yläkerran huvihassulipuistoon :O :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sen pitäs. Eikä IKSUkylttejäkään näkynyt, mutta en nyt mene vannomaan, että jos vaan missasin ne!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös