Herkuttelua

Se siitä terveellisestä viikosta. Minkäs teet, kun kaapit pursuavat kaikenlaisia herkkuja, jotka on ihan pakko syödä pois? Ainiin, mutta työpaikathan on tehty tätä varten. Odottakaas vaan..! Mun ilta on tosiasiassa näyttänyt jokseenkin seuraavanlaiselta, vaikka normaalisti yritän arkisin pitää näpit erossa karkista.

IMG_4056 copy
IMG_4007 copy

Salmiakki ja lakritsi on mun ikuinen pahe, mutta voi jestas, että nuo Cloettan* jogurttivohvelikeksit ovat hyviä. Todella moni muukin on kehunut näitä. Mausta tulee kuitenkin mieleen Kismet, mutta vohvelin ja suklaan lisäksi siinä maistuu myös ihana jogurtti.

IMG_4143 copy

Valitettavasti ette vieläkään pääse näkemään valmistujaismekkoani kokonaisuudessaan, vaan saatte tyytyä puolikuvaan, mutta lupaan tehdä postauksen heti huomenna. Uni kutsuu.

Ps. Posti toi tänään ihan älyttömän upeat mustat korkkarit. Nyt musta tuntuu, että löysin parhaat kengät vähään aikaan. Luin niin paljon hyviä kommentteja Unisasta, joten uskalsin tilata merkiltä maltillisella korolla varustetut nahkakorkkarit. Ja ai että, ihanat on!

t. Enni

* Postauksen karkit saatu Cloettalta

Kommentit

  1. Nam mitä herkkuja! Mä olen viime aikoina syönyt tosi terveellisesti ja kevyesti muuten, mutta karkkia tai jätskiä on pitänyt saada melkeen joka päivä :D Pitäisi varmaan vähän vähentää.. ;)

    VastaaPoista
  2. no on... Pystynköhän potää näpit erossa niistätä tänään.

    Niin no kesäkuntoon meni jo, joten... :D kerran sitä eletään. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös