Farkkupaitamaikka

Täällä ollaan ja life is good! Kuuma on, mutta onneksi auton ja asunnon varusteluihin kuuluu ilmastointi. Kävin tänään käyttämässä auton huollossa ja mopokin lähti kuin lähtikin käyntiin. Tekeehän se lomasta vähän helpompaa, kun ei tarvitse mennä joka paikkaan julkisilla. Tietenkin tekisi hyvää myös ihan se paikasta toiseen kävely, sillä mikäs sen mukavampaa lomalla onkaan kuin syöminen. :)

Tässä jokunen kuva menneiltä päiviltä. Naureskelin vähän mun tämän päivän alesaldoa, nimittäin ostin kolme farkkupaitaa, joista yksi taitaa tosin käydä myös takista... (?) Musta on siis kovaa vauhtia tulossa the farkkupaitamaikka. Tänään myös kulutin kokonaisen tunnin suunnitellen tulevia tunteja, mutta ei se ollut yhtään paha juttu. Ideat (joskin toivottavasti käyttökelpoiset sellaiset) lensivät päästä paperille samaan aikaan, kun otin aurinkoa altaalla.

IMG_5427 copy
IMG_5457 copy
IMG_5382 copy
IMG_5399 copy
IMG_5402 copy
IMG_5408 copy
IMG_5444 copy
IMG_5443 copy
IMG_5404 copy
IMG_5398 copy
IMG_5380 copy
IMG_5711 copy

Pakollinen kiinakauppareissu poiki tällä kertaa seuraavanlaisia ostoksia. Oikeastaan vuodesta toiseen ostan sieltä näitä samoja juttuja, kuten kenkä- ja kosmetiikkatarvikkeita.

IMG_5705 copy

Ostin myös uudet biksut kympillä C&A:sta.

IMG_5702 copy

... ja maailman parhaita keksintöjä ikinä Primarkista. Näitä sukkia I love! <3 

Mulla on näistä sukista testi menossa, sillä etsin parhaita yksilöitä, jotta voin hamstrata niitä sitten kaapit täyteen. Nyt on jo testattu Dunnes, Vero Moda, täkäläinen kiinakauppa ja Tallinnasta löydetyt silikonilliset yksilöt parissa eri koossa. Parhaimpana ovat tällä hetkellä kantapään silikonilla varustetut, jalalle numeroltaan liian pienet Tallinnanlöydöt. Vero Modasta muutama viikko sitten ostetut yksilöt hajosivat yhden pesun jälkeen...

IMG_5700 copy
IMG_5696 copy

Päivän paras aleostos oli yllä näkyvä musta laukku. Olin ostamassa laukkua täydellä 25 euron hinnalla, mutta kassalla hinta muuttuikin kolmeksi euroksi.

Tällaista siis tänne! Mitä sinne kuuluu, ilmeisesti myös helteitä?

t. Enni

Kommentit

Lue myös