Searching for the Perfect Black Leather Bag

Yhteistyössä: Ooolala

Kuten otsikkokin sen jo ilmaisee, tänään aiheena on: "Searching for the PBLB! Kiitos otsikkoinspiraatiosta blogiystävälleni Heidille! ;) Täydellisen mustan laukun etsiminen on ikuisuusprojekti. Mielestäni täydellisen laukun kriteerejä ovat ainakin ne, että laukku on nahkainen, tilava, tyylikäs, laadukas ja siitä täytyy ihan ehdottomasti löytyä vetoketju.

Toisinaan kelpuutan yksilöitä, jotka eivät välttämättä ole nahkaa, tai poikkeavat jollain muulla tavalla näistä kriteereistä. Tekonahkaiset laukut kuluvat usein käytössä nopeasti, joten siitä syystä haluan panostaa nahkalaukkuihin. Jostain kumman syystä, omaksi lempilaukukseni muodostunut Bershkan vaihtoehto on silti pysynyt vielä kohtuullisen hyvässä kunnossa. Kun siitä aika lopulta jättää, niin en tiedä, löydänkö ikinä täydellistä korvaajaa!

IMG_9293 copy

Ooolalan kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta päädyin selailemaan verkkokaupan mustia laukkuvaihtoehtoja, tietenkin nahkaisina. Oletteko siis valmiita? Olisiko tässä se oikea?

Olen aivan ihastunut oikeanpuolimmaiseen Giorgio Costa -merkin laukkuun. Siinä on vain yksi huono puoli, sillä siitä ei löydy vetoketjua. Muuten se on aivan täydellisen näköinen, joten olisikohan taas pieni poikkeus huono asia..? Keskimmäinen on myös malliltaan klassikko. Kyllä te tiedätte, mihin laukkuun viittaan.

ooolala

images: Ooolala

IMG_5714 copy

Käykää tekin tutustumassa Ooolalan verkkokauppaan, sillä sivustolle liittyminen on helppoa ja ilmaista. Sen jälkeen pääsette näkemään, mitä kaikkea ihanaa verkkokauppa pitää sisällään. Olen löytänyt sieltä itse jo vaikka mitä, mutta yritän parhaimman mukaan pitää näppini erossa kaikesta ylimääräisestä. Tosin VIP-puolen selaaminen koukuttaa kummasti. 

Kampanjat vaihtuvat muutaman päivän välein, joten ikinä ei tiedä, mitä sinne tupsahtaa!

t. Enni

Postaus toteutetty yhteistyössä Ooolalan kanssa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös