Mursuselfie

Kello on jo huolestuttavan paljon, mutta mun on pakko ehtiä vielä postata ja katsoa Britannian parhaan leipomon viimeinen finaalijakso. Olen ihan koukussa! Ei elämä saa käydä niin tiukaksi, että joutuisi parista lempparista luopumaan!

Tässä kuitenkin päivän mursuselfie, tai ei ihan virallisesti se puhelimella otettu selfie, mutta kuitenkin. Työpaikalla oli kevätjuhlat, en ehkä osaa selittää tätä sen kummemmin.

IMG_0061 copy
IMG_3804 copy
IMG_9995_copy
IMG_9994 copy

Työpäivän kruunasi se, että juhlissa sai tietysti erittäin hyvää sapuskaa. Oli ihana lähteä kotiin maha täynnä pirtelöä, salaattia, voileipää ja pannukakkua. En edes yleensä pidä pannukakusta, mutta tuo syömäni pannukakku oli aivan järjettömän hyvää ja muutti mieleni taas vähäksi aikaa. NAM!

Tässä herää jo suunnitelmia omaan valmistujaismenuuni...

IMG_3799 copy
IMG_3800 copy
 
Ihan kesäjuhlien kunniaksi poikkesin yleensä niin tummasta linjastani ja puin ylleni värejä. Jollain ihmeellä ehdin vielä ikuistaa asuni työpäivän jälkeenkin. Ja tehdä vielä remonttia! Vau, itse asiassa tämähän oli varsinaisen aktiivinen päivä. Onneksi perjantaina saa vielä yhden ekstravapaapäivän, sillä määrittelemäni tuparipäivä lähestyy nopeasti, eikä muuttoa ole vieläkään hoidettu. Mutta ei se enää kaukana ole...

Ps. Mitkä kakkutäytteet ovat hyviä täytekakkuun? Haluaisin jotain muutakin kuin perus kermaa, rahkaa, hilloa tai banaania. Miltä se suklaaganache maistuu käytännössä ja sopiiko se kakun väliin? Tai miten tehdään maailman paras mousse kakun väliin? Vai pitäisikö ihan vaan ostaa se kakku? :D

t. Enni

Kommentit

  1. Ai että, täytekakut, rakkauteni kohde <3 Rakastan raikkaita kakkuja, ihania kakun välissä on lemon curd yhdistettynä vaikka sitruuna-banaanirahkamousseen tai mansikka-valkosuklaamousse ja musta tuorejuustot toimii loistavasti noissa täytteissä. Nam, nam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mansikka-valkosuklaamousse kuulostaa ihanalta kunhan siitä saa maistuvaa! Samaten juuri jokin raikas juttu väliin pitäisi saada. Mä en ihan tarkalleen muista miltä lemon curd maistuu, mutta jotenkin muistelen, että siinä sitruuna-marenkileivoksessa käytetään sitä samaa?

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös