Klassinen musta nahkalaukku

Yhteistyössä: Ooolala

Puhun aina vain mustista laukuista, mutta välillä sitä huomaa, miten upeita värikkäätkin laukut ovat. Ooolala-verkkokaupan kanssa yhteistyötä tehdessäni olen jo tottunut tsekkaamaan verkkokaupan tarjonnan päivittäin. Taas siellä olisi mm. Louis Vuittonin vintagekampanja menossa, ja kyllä, ne ovat upeita. Classic-verkkokaupan osiosta löysin kuitenkin jotain hieman lompakkoystävällisempää, mutta tietenkin mustaa. 

Muistatte ehkä, kun viimeksi haikailin sitä täydellistä mustaa laukkua? No kuten näkyy, löysin jo viimeksi valikoimista mustan nahkalaukun merkkiä Luisa Vannini. Tämä valitsemani käsilaukku, jonka sain Ooolalalta yhteistyön ansiosta, on ehdottomasti yksi skarpeimmista ja tyylikkäimmistä omistamistani laukuista, mutta sen hinta oli vain murto-osan alkuperäiseen verrattuna.

IMG_4346 copy
IMG_4367 copy
IMG_4360 copy
 
Tukevan nahan ansiosta laukku pysyy pystyssä itsestään. Laukku on niin jämäkkää nahkaa, että sen alaosaan oli kuitenkin eksynyt ihan muutama pieni ryppy. Tajusin vasta ensimmäisten kuvien oton jälkeen kääntää laukun toisin päin ja vaihtaa riipuksen toiselle puolelle. Molemmat puolet ovat nimittäin identtiset ja vetoketju aukeaa molemmista päistä. Toinen puoli on aivan koskematon ja kuten näkyy, nyt käännettynä ihan priima.
 
IMG_4379 copy
IMG_4386 copy
IMG_4381_copy

Olen hyvin tyytyväinen laukkuun. Se on niin tyylikäs! Palaan kuitenkin vielä Louis Vuittonin erääseen upeaan vintagelaukkuun (tekisin vaikka mitä saadakseni tuon laukun itselleni) samoin kuin myös Carla Ferrerin päivän piristäjään. Ihan älyttömän kauniita laukkuja molemmat.
 
louis_vuitton_laukku
image: Ooolala carla_ferreri
image: Ooolala
Mitä mieltä olette Louis Vuittonin mustasta laukusta? Ihan vinkkinä vielä, että Ooolala:n verkkokaupasta löytyy myös edullisempia vintage-Vuittoneita. Mulla kävi vielä niin hassu tuuri, että pääsin näkemään näitä myynnissä olleita laukkuja livenä viime Tallinnanreissullani, itse asiassa sillä samalla reissulla hain tämän postauksen laukunkin. Olen törmännyt moniin kommentteihin siitä, että kyseiset laukut eivät olisi aitoja, mutta miksi ihmeessä vintagetuotteiden myynnissä olisi jotain epäilyttävää?

Olen myös tilannut kyseisestä verkkokaupasta ja maksaminen oli helppoa. Tuote tuli läheiseen Siwaan, eikä toimituksen kanssa ollut ongelmia. Jos haluatte tutustua verkkokauppaan, käykää liittymässä sinne täältä, sillä tähän meneillään oleviin kampanjoihin pääsee tutustumaan vain kirjautumalla sisään. Se ei velvoita käyttäjää mihinkään, mutta sen avulla pääsee tutustumaan valikoimaan. :)


t. Enni


Postaus toteutettu yhteistyössä Ooolala:n kanssa

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. On kyllä kaunis tuo sun uusi laukku! Kivan simppeli - oon ite huomannut, että kyllästyn laukkuihin tosi nopeasti jos niissä on kauheasti kaikkea ylimääräistä koristetta ja tilpehööriä mukana :D Mulla on kanssa nyt musta, iso peruslaukku ostoslistalla. Sellainen mihin mahtuu kaikki päivän koulukamat sitten syksyllä :D Toivottavasti löydän jonkun ihanan! MK olisi tietysti edelleen toivelistalla, mutta tuskin budjetti antaa periksi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No ihan sama juttu! Laadukkaat, mutta yksinkertaiset kelpaa mullekin!

   Ootko muuten matkustelemassa lähiaikoina? Ainakin Saksassa ja Briteissä on niitä outlet-kyliä, jossa MK:ta saa edullisesti. Kandee muutenkin pitää aleja mielessä, sillä mäkin kotiutin aikoinaan omani jollain -60 % alella! Ja ollut elämäni yksi parhaimmista laukuista, vieläkin ihan kuin uusi.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös