Kesän SURVIVAL KIT

Yhteistyössä: Indiedays ja Verman

Olen mukana  Indiedaysin ja Vermanin yhteistyökampanjassa, jossa pääsin testaamaan matkatuotepakettia. Sain Blogger's Inspiration Daysta mukaani matkatuotepaketin, joka piti sisällään kaikenlaisia reissuille sopivia tuotteita. Käyttöön niistä päätyivät Rela Tabsit, Aurinkokapselit ja Wonderm Blister Defence -rakkolaastarit. Harmi, että mun kesän reissu ei ole ihan vielä ajankohtainen, sillä muuten olisin ajoittanut testauksen hieman lähemmäs sitä.

Päätin kuitenkin, että Suomessakin paistaa parin viikon sisään aurinko, joten olen nyt syönyt viikon Bioteekin AurinkokapseleitaRela Tabs -maitohappobakteerit taas ovat olleet käytössä muuten vain, sillä kävin pari viikkoa sitten Virossa ja reissuhan sekin oli. Maitohappobakteereita kannattaa syödä ennaltaehkäisevästi mm. ulkomaanmatkojen aikana, sillä ne auttavat pitämään vatsan kunnossa. Samaten niitä kannattaa syödä antibioottikuurien aikana.

IMG_3249 copy

relatabs
IMG_3251 copy


Sen sijaan Wonderm Blister Defence -rakkolaastari on ollut käytössä usein. Kirjaimellisesti siis yksi laastari on ollut käytössä usein, sillä se on uudelleenliimattava. Tämä on ihan loistava asia, sillä rakkolaastarit ovat mun kesän nro 1 varuste. Ihan sama kävelenkö korkkareilla vai ballerinoilla, sillä kun kävelen ilman sukkia, saan aina rakot. AINA!

Mun Espanjan reissut alkavatkin usein niin (täällä todiste), että ostan uudet ballerinat kympillä ja seuraavaksi ostan kalliita, kertakäyttöisiä rakkolaastareita toisella kympillä. Onneksi markkinoille tuli tällainen vaihtoehto, sillä nämä toimivat ja ovat miellyttävän tuntuisia kangaspinnan ansiosta. Tämän rakkolaastarin voi siirtää halutessaan uuteen kohtaan, mikäli se ensimmäisellä kerralla ei osunut kohdilleen.

woderm blister
IMG_3256 copy

Etsi kuvasta rakkolaastarit:

Mä leikkasin omasta levystäni pari pienempää laastaria pikkuvarpaisiini ja nyt ne kulkevat meikkipussin kyljessä. Nyt voin tarpeen tullen kiinnittää ne, ja mikäli ne eivät paljoa kulu (kerää pölyä), ovat ne käyttökelpoisia vielä seuraavallakin kerralla.

IMG_3253 copy

Bioteekin Aurinkokapselit:

Sen sijaan en voi oikein antaa vielä kokemuksia Bioteekin Aurinkokapseleista. En oikeastaan edes tiedä, mitä tuote tekee, sillä tuotteen info menee näin:

Auringonoton yhteydessä käytettävä Bioteekin Aurinkokapseli sisältää luontaisia karotenoideja auringon kypsyttämistä öljypalmun hedelmistä. Ihon hyvinvoinnille tärkeän A-vitamiinin lähteenä tunnetun beetakaroteenin lisäksi öljypalmun hedelmissä on huomattava määrä alfakaroteenia, jonka merkitys auringossa oleskeltaessa on vielä tärkeämpi kuin beetakaroteenin yksinään. 

Muita iholle tärkeitä aineita ovat PABA sekä pantoteenihappo, joka edistää auringonoton yhteydessä iholla muodostuvan D-vitamiinin normaalia aineenvaihduntaa. Aurinkokapseli sopii erinomaisesti myös ympärivuotiseen käyttöön. (Bioteekki 2014.)
aurinkokapseli
IMG_3261 copy

Onko teillä millaisia kokemuksia tuotteesta? Joku tuotetta kokeillut voisi hieman valaista mua, sillä en ihan täysin tiedä, mitä kaikkea tuote tekee. Olettaisin kuitenkin, että tuote edesauttaa ihoa ruskettumaan paremmin silloin, kun auringossa vihdoin oleskelee.

Toivottavasti löysitte tästä postauksesta paljon infoa kesän tuleville reissuille! Kun olette vielä vastanneet mun kysymykseen, käykää Indiedaysin ja Vermanin kampanjasivulla, sillä sieltä löytyy kilpailu, johon voi osallistua lähettämällä auringonottokuvansa ja jättämällä yhteystietonsa! Paras kuva palkitaan Olympus TOUGH TG-830 iHS Adventure kit –kameralla, jonka arvo 250€. Sivustolta löytyy myös muita aiheeseen liittyviä postauksia. 

Aurinkoista sunnuntaita!

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Vermanin kanssa

Kommentit

Lue myös