Coruya - Design-korujen verkkokauppa

Tiedän, etten ehdi huomenna postailla, joten tulin pikaisesti päivittämään tämän päivän kuulumisia. On taas ollut yhtä juoksemista ja vielä olisi pakkaaminenkin edessä! En ole ehtinyt edes päivällistä syödä. Mutta ei päivä pelkkää työtä ollut, kävin myös laittamassa ripset. Siinä ohella kävin tutustumassa uuden Coruya-verkkokaupan tarjontaan.

Coruya on kahden suomalaisen naisen perustama verkkokauppa, joka myy tarkasti valikoituja ja korkealaatuisia design-koruja. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä ja uniikkeja. Coruya on etsinyt suunnittelijoita ympäri maailmaa ja koonnut heidän tuotteistaan (ja omistaankin!) verkkokauppaan mielenkiintoisen kokoelman ainutlaatuisia ja hyvin näyttäviä asusteita, jotka sopivat arkeen ja juhlaan. Koruvalikoima kattaa tuotteita, jotka on tehty nahasta, paperista, kumista, köysistä, kankaista ja vetoketjuista!

IMG_3740 copy
IMG_3696 copy
IMG_3693 copy
IMG_3679 copy
IMG_3727 copy

IMG_3676 copy
IMG_3726 copy
IMG_3769 copy
IMG_3688 copy
IMG_3773 copy
IMG_3712 copy
IMG_3725 copy
IMG_3710 copy

Näin loman alkun kunniaksi oli ihanaa käydä nauttimassa lasillinen kuohuvaa ja tutustumassa taas uuteen suomalaiseen yritykseen. Tuotteista mieleeni jäi erityisesti Dini-vetoketjukoru, joka on Coruyan omaa tuotantoa. Vitsit, että vetoketjuista saa tehtyä upeita koruja! Ehkä ihan lemppariksi muodostui kuitenkin Graniitti-koru, sillä vastaavaa, ellen juuri tätä samaa yksilöä, olen ennenkin ihaillut.

IMG_3715 copy
IMG_3756 copy

Ps. Katsokaa, miten upeita suklaakarkkeja löysin CashCown liikkeestä tänään! Oli kuulemma löytynyt uusi karkkikauppojen helmi, eli siis Karkkikauppa Sweetheart. Pakko käydä ensi kerralla...

IMG_3669 copy

Ihanaa alkavaa viikonloppua! Nyt pakkaamaan...

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös