Blogin tulevaisuus?

I'm alive! Ja ruokkiksella. Flunssa on nyt selätetty ja muuttokin hoidettu alta pois. Pikainen kertaus kuviin seuraavaksi.


1. Läksiäispullo ja kukat. Apua, työpaikka vaihtuu kesäloman jälkeen.
2. Ihka oma ruohonleikkuri ihka omalla takapihalla.
3. Halva lähetti valmistujaislahjan lauantaille! Voipi olla, että vieraat pääsevät herkuttelemaan.
5. Langattomalla leikkimistä...

Olen hieman miettinyt bloggailua, sillä remontin, muuton, työn ja vielä blogitöiden ohella olen ollut ihan älyttömän kiireinen. Ei sikäli mitään uutta, osaan kyllä aina järjestää itselleni paljon ohjelmaa, mutta nyt välillä tuntuu, että on ollut pakko karsia jostain. Aika ei vaan riitä, joten olen vähentänyt bloggaamista. Tämä on kuitenkin niin mukavaa ajanvietettä ja monen vuoden aikaansaannos, että tuntuisi inhottavalta lopettaa kokonaan.

Olen myös pohtinut paljon sitä, miten bloggaaminen käy yhteen tulevan uran ohella. Onko teillä ajatuksia tähän? Ainakin tähän mennessä bloggaamisesta on ollut vain hyötyä media-alan töitä hakeneena, mutta ovathan tämänkin blogin aiheet välillä aika hömppiä.

Vaikeita kysymyksiä ja vaikeita päätöksiä.

t. Enni

Kommentit

 1. Hei!

  Musta se ei haittaa, eikä kannata ottaa liikaa paineita bloggaamisesta. :) Joskus elämässä vaan on paljon muutakin ja silloin pitää karsia jostain, että saa lisää aikaa itselleen. Sitten on kiva palata taas blogin pariin, kun on oikeasti kerrotavaa ja aikaa kirjoittaa ja tehdä kaikkea mitä se vaatii.
  Mulla oli toi kevät sellaista, että en jaksanut enkä kerennyt kummemmin bloggailla ja aluksi se tietysti vähän vaivasi, mutta kyllä sen kanssa sitten pärjäsi ja nyt on taas vauhti päällä uudella energialla. :)

  Tsemppiä työhommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei saisi ei... :/ Niinhän se on! ja kyllähän sitä ajatuksetkin tässä iän karttuessa muuttuvat. Sun mallilla eteenpäin! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös