Vallila SS2014 Mielentilat

Yhteistyössä: Vallila ja Indiedays

Aletaan olla loppusuoralla näiden yhteistyöpostausten kanssa! Toisaalta hieman harmikin, sillä nämä postaukset ovat olleet niiden päivien pelastus, kun itsekeksittyä juttua ei vain millään synny.

Vallilan ja Indeidaysin yhteistyön tiimoilta lähdin tällä kertaa ajattelemaan omaa mielentilaani ja millaisia mielentiloja ilmennän kodissani. Koska oma koti sattuu juuri nyt olemaan yksi kaaos, on ihan kiva miettiä, millaista ilmettä olinkaan sinne hakemassa. Ehkä tämä remontoimiseen kyllästynyt fiilis häipyy, kun kuvittelee, miten hyvä lopputuloksesta ehkä joskus tulee...

Vaikka toisinaan käynkin ylikierroksilla, on koti mulle aina se paikka, jossa ollaan rauhassa ja vedetään levyksi sohvalle. Kaikenmaailman jatkuva juhliminen tai muu muu sellainen ei sovi mulle, vaan nautin kotona mieluusti ihan vain omasta rauhasta. Tietenkin jos on ihan aina yksin, tarvitsee sitä jotain pientä äksöniäkin elämään. Silti yritän luoda kodista aina rauhoittavan ja nimenomaan oman tilan.

Vallila_ss14_meritahti_korento_persikka_promo_photo-Verna-Kovanen_28

Tästä syystä suurin osa Vallilan SS2014 Mielentilat -malliston kuoseista oli ehkä liiankin tapahtumarikkaita omaan makuuni. Kuitenkin pienissä yksityiskohdissa voisin sallia värikkäämmätkin teemat. Näistä inspiraatiokuvista kuitenkin huomasin, että rauhallinen ja harmoninen on se mun juttu, mutta jotain erikoista siinäkin pitää olla - vähän niin kuin pukeutumisessakin. Yksinkertainen vaate on aina tyylikäs, mutta siinä pitää kuitenkin olla jokin juju.

Ylimmässä kuvassa näkyykin mielenkiintoinen Korento-kuosi, jota löytyy myös fuksian sävyisenä. Tuollaisissa lakanoissa nukkuisin mieluusti. Toisaalta verhoissa pidän hillitymmästä tyylistä ja pysyisin mieluusti hyvin vaaleassa, mutta kuvioidussa vaihtoehdossa. Ainakin tällä hetkellä sellainen saattaisi sopia uuden kodin huoneisiin.

Vallila_SS14_Syvameri_curtains_interior_close-up_photo-Verna-Kovanen_32

Vallila_SS14_Koivikko_batist_interior_photo-Verna-Kovanen_22


Eikä toisaalta yllätä, että nämä kaksi ylempää kuvaa valikoituivat postaukseen. Olen yksinkertaisen ja maanläheisen sisustuksen ystävä ja näiden kuvien värimaailma ilmentää sitä täysin.

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Vallilan ja Indiedaysin kanssa

Kommentit

Lue myös