Parhaat farkut

Mustien farkkujen fanina olen löytänyt uudet suosikkifarkkuni. Aika ihme, että löysin näinkin hyvän vaihtoehdon BikBokin Never Denimeilleni! Kyseinen farkkumalli löytyi Orsay-vaateliikkeen alennusrekistä myyjän avustuksella. Ihanaa näissä housuissa on mm. vyötärön neljä nappia ja se, että lahkeet eivät ole ihan pillit. Pillifarkuilla on toisinaan tapana korostaa reittein suuruutta entisestään, joten mielestäni suoralahkeinen malli istuu paremmin tällaiselle... eh no siis tällaiselle kuin minä.

IMG_2870 copy
IMG_2772 copy
IMG_2457 copy
IMG_2345 copy

Sain farkut Orsayn kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta ja ne siis olivat alerekistä napatut. En usko, että ihan tismalleen samoja farkkuja enää löytyy, mutta mun täytyy ainakin selvittää löytyykö tätä mallia muissa väreissä ja tulevaisuutta ajatellen myös mustana. Ihanaa on myös se, että kotiutin farkut aika pienessä koossa, eli Orsayn liikkeessä vieraillessasi kannattaa suosiolla ahdata itsensä normaalia pienempään farkkukokoon. Tämä koko kuulemma on se ns. "oikea koko", eli muissa liikkeissä joutuu vaan höynäytetyksi, sillä oma koko onkin yllättäen aivan väärä (eli isompi). No ei nyt ehkä sentään, mutta kuulin sanottavan, että liikkeessä koot vastaavat oikeaa.

Muistakaa siis, että farkkuostoksilla kannattaa piipahtaa myös tuolla. Kuvassa päällä oleva toppikin on lahja kyseisestä liikkeestä! Tämä postaus tulee sitten ihan suoraan sydämestä, eli Enni ♥ farkut.

t. Enni

Kommentit

Lue myös