Miniloma Tallinnassa

Hieron täällä tyytyväisenä käsiäni yhteen tämän hervottoman suuren kuvapläjäyksen takia! Tässä siis loput niistä Tallinnan reissukuvista. Sain tänään myös kätösiini Indiedaysin teettämän lukijakyselyn koskien blogiani ja siitä selvisi mm., että kyselyyn vastanneista moni oli kiinnostunut matkustus- ja valokuvausaiheisista postauksista. Tässä siis tälle kohderyhmälle hieman tutkailtavaa.

IMG_9490 copy

Nuo Indiedaysin ja Instrumentariumin yhteistyön kautta saadut Ray-Banin arkat ovat olleet kovassa käytössä. Ihan lempparit!

IMG_9333 copy
IMG_9334 copy
IMG_9335 copy
IMG_9380 copy
IMG_9341 copy
IMG_9445 copy

IMG_9426 copy

Muistelen varmaan loppuelämäni lämmöllä tätä reissua. Ensinnäkin se oli ensimmäinen työpaikan matka, joten jo sikäli se on ikimuistoinen. Unohtamatta koko reissun ihanaa tunnelmaa, ruokaa ja ihmisiä, mieleen jäi erityisesti lauantain aamukävely Tallinnassa. Koko kaupunki oli vasta heräilemässä, kun aurinko jo porotti taivaalla ja lämmitti ilman hellelukemiin. Otin kameran mukaan ja kävin tekemässä pienen lenkin ennen kuin kävin vielä pikaisesti Stradivariuksen ja Bershkan läpi. Sen jälkeen palasin hotellille, pakkasin tavarat ja suuntasin terminaaliin.

IMG_9336 copy
IMG_9440 copy
IMG_9443 copy
IMG_9444 copy
IMG_9446 copy
IMG_9495 copy
IMG_9543 copy
IMG_9547 copy
IMG_9472 copy

Musta on ihanaa, että pääsin taas pitkästä aikaa Tallinnaan, sillä kaupunki on niin kaunis. Tosin ei tarvitse mennä montaakaan kilometriä poispäin keskustasta, niin johan maisemat vaihtuvat välillä aika karmiviksikin. Tosin kaikki valokuvausta harrastavat henkilöt varmaan tietänevät, että kaikki karu on hyvin kuvauksellista. Jotenkin Tallinnassa vielä on niin kaunis valo ja tietysti tuhat potentiaalista ja upeaa asukuvataustaa. Keväässä oli vielä ihan oma tunnelmansa, mutta syksy se vasta Tallinnan mystiseksi teki.

Päiväristeilyillä ei muutenkaan pääse ihan täydelliseen lomatunnelmaan. Kannattaa kokeilla käydä Tallinnassa siten, että viettää siellä yön tai pari, sillä sitten tuntuu siltä kuin olisi ollut missä tahansa Keski-Euroopan kaupungissa minilomalla. 

Koskahan pääsee uudestaan... :)

t. Enni

Kommentit

  1. Ihania kuvia! Jos tänä kesänä ehtisi Tallinnaan.. En ole moneen vuoteen käynyt siellä, vaikka se onkin tuossa ihan naapurissa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös