Mielikuvitusmatka Espanjaan

VOI LUOJA! Jos nyt pääsisi blogin kimppuun... Mä lupaan ryhdistäytyä tulevana viikonloppuna, vaikka itse asiassa olen lauantainakin töissä. Juuri äsken tein töitä töiden jälkeen ja nyt vasta pääsin blogin kimppuun. Sain siirrettyä nämä synttärikuvatkin koneelle, mutta jostain syystä unohdin näköjään kuvauttaa oman asuni. Voi moro. No mutta lauantaina on tiedossa äitienpäiväbrunssi, niin eiköhän siitä jotain juttua synny.

Nämä tarjoilut olivat viime perjantain synttärijuhlista. Pidän paljon tuosta Coca Cola -paperitelineestä, meillä on niitä ainakin neljä! Ne on saatu alunperin Espanjasta Torremolinoksessa sijainneesta kiinalaisesta ravintolasta, joka lopetti toimintansa ja jakoi tavaroitaan ohikulkijoille. Meillä sattuu olemaan vielä aika paljon noita servettejäkin, eli kyseessä on ihan käyttötavara.

IMG_2747 copy
IMG_2750 copy
IMG_2748 copy
IMG_2748 copy
IMG_2763 copy

Mulla on ihan hirvittävä ikävä Espanjaan ja jo eilen kuvittelin mielessäni mitä paikan päällä tekisin, jos sinne pääsisin. Yritän saada jonkin verran kerrytettyä lomaa, jotta reissu Aurinkorannikolle olisi ihan oikeasti mahdollista. No sitten jos ja kun sinne pääsen, käyn heti aamulla Torremolinoksen Lidlissä hakemassa sieltä jotain ihanaa aamupalaa, kuten croissantteja. Sen jälkeen suuntaan omalle takapihalle altaalle ja ehkä vielä rannalle käppäilemään.

WP_000530

WP_000528

Seuraavana päivänä käynnistän Corsan tai hyppään mopon kyytiin ja hurautan Fuengirolaan Mr. Noodlesiin syömään maailman parasta nuudelia. Kun on masu täynnä, hurahtaa Miramarin ostarissa muutama tunti shoppaillen. Ennen kotiinlähtöä hurautan vielä El Taco Nachon (heh, mitkä verkkosivut) kautta hakemassa maailman parhaan vegeburriton miedolla kastikkeella (juuri muuten huomasin, että Benalmadenastakin löytyy kyseinen snägäri). 

Jos joskus käytte lähellä kyseisiä ruokapaikkoja, niin maistakaa! Burrito maistuu eritoten hyvältä aamuyön pikkutunteina... Iltapalana kannattaa myös kokeilla siten, että burrito nautitaan auringonlaskun aikaan 100 metrin päässä satamassa istuskellen ja merta kuunnellen. Nämä on niitä elämän pieniä mieleenjääviä hetkiä.

Mr. Noodles ja El Taco Nacho = Piece of heaven.

t. Enni

Kommentit

  1. Voi mitä herkkuja! <3 Määki voisin kyllä lähteä Espanjaan koska vaan uudestaan! :-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös