Loputon inspiraationlähde: Ellie Goulding

Liekö kenellekään tule yllätyksenä, että Ellie Goulding fanina diggaan kovasti myös laulajan tyylistä. Tosin nykyään tyyli on alkanut muistuttaa lähinnä sitä, että vaatteet on päällä, mutta ne ovat läpinäkyviä tai hyvin niukkoja sellaisia. Mua tämä ei yhtään haittaa, sillä kyseiset asut ovat usein keikka-asuja ja olen aina ollut sitä mieltä, että niiden pitääkin olla ihan toista maata kuin tavallisten vaatteiden.

Ja silti pidän ihan älyttömästi näistä napapaita/läpinäkyvä kangas -trendeistä. Eri asia sopiiko se mulle (ei), mutta inspiraatiota hänen asuistaan silti saan. En tekijänoikeussyistä laita tänne EG:n kuvia, mutta jokainen voi käydä katsomassa neitokaisen instagram-profiilista mainitsemiani asuja. Sen sijaan tein kollaasin samankaltaisista paidoista, jos tekin vaikka näistä johonkin ihastuisitte!

images: Asos & Asos /  *Bubbleroom
Tällaisia ihania juttuja löysin netin syövereistä. Oikeastaan ihan ensimmäiseksi törmäsin Bubbleroomin sivuilla *Natascha top -napapaitaan. Osa löytämistäni vaatteista oli jo hieman erityylisiä, mutta mielestäni kaikista kuitenkin löytyy se jokin, mikä Ellie Gouldingin tyylissä mua kiinnostaa. Paljasta pintaa sillain sopivasti ja läpinäkyvyyttä. Yhtään ei saisi mennä mauttomuuden puolelle, eli jos paljastaa napaa, pitäisi jalassa olla vähintään midihame tai  pitkät housut. 

Olispa mun masu yhtä kuosissa... ;)

t. Enni

*sisältää syvälinkin

Kommentit

Lue myös