Lisäravinteet ja raakasuklaa

Kukkuluuruu! Lähdin eilen töistä suoraan kohti Helsinkiä, sillä kävin kuvaamassa Citycenterin Vero Modan avajaisia ja CashCown private shoppingia. Koska Vero Modan liikkeessä oli avajaistarjouksena kaikki (vai kaikki normaalihintaiset?) tuotteet -25%, päätin, että jotain kivaa voisin sieltä itselleni katsoa. Siellä mm. myytiin tätä hankkimaani asua.

Eniten innoissani olin siitä, että löysin kuvissa näkyvän topin liikkeestä oikeassa koossa. Ostin tuollaisen samanlaisen topin viime viikolla Järvenpään myymälästä, mutta alun perin olisin halunnut topin tässä kuosissa. Koska koot olivat loppu, ostin polka dots -kuvioidun topin.

Ja nyt sain tämänkin vain 14 eurolla. Kesätopit check!

IMG_3197 copy
IMG_3194 copy

Pääsin vasta tänään tutustumaan kunnolla Anskun järkkäämästä tilaisuudesta saatuun goodie bagiin. Sieltä löytyi pari terveystuotetta, jotka pääsivät testiin. Olen yleensä hyvin skeptinen lisäravinteiden suhteen, sillä joidenkin tutkimusten mukaan ravintolisistä ei ole mitään hyötyä.

En sano, etteikö kenenkään kannattaisi käyttää lisäravinteita, sillä jos joku löytää niistä avun, niin hyvä. Itse en kuitenkaan ole huomannut eroa syödessäni lisäravinteita, joten siksi en syö mitään säännöllisesti. Tällä hetkellä mulla on mielenkiinnosta testissä maitohappobakteerit ja aurinkokapselit. Monivitamiinitabletin otan silloin tällöin. 

Hiukset mulla on aina olleet ihan hyvässä kunnossa, enkä ole ikinä käyttänyt niitä varten lisäravinteita. En myöskään ole ikinä saanut ruokamyrkytystä ulkomailla, saati huomannut maitohappobakteerien ylipäätään tehonneen. Siksi siis pohdin tovin, miksi haluaisin testata Puhdistamon MSM + C -tuotetta, joka siis sisältää metyylisulfonimetaania (rikkiä). Sen pitäisi vahvistaa niveliä, kynsiä ja hiuksia.

No pääsevät kuitenkin testiin, katsomaan mitä tuleman pitää.

IMG_3226 copy

Omega-rasvahappojen hyödyistä sen sijaan on paljonkin tutkimuksia, mutten jostain syystä niitäkään käytä. Ehkä syy voi olla siinä, että pelkän rasvan nauttiminen sisältää niin paljon kaloreita! 2 rkl päiväannos Ultimate Oil Blend -tuotetta vastaa lähes suklaapatukkaa. Sösin mieluummin sitten 250 kalorin edestä vaikka kalaa.

IMG_3222 copy
IMG_3198 copy

Tästä syystä tein suklaapatukkavertauksen... Maistoin ensimmäistä kertaa raakasuklaata ja jäin ehkä hieman koukkuun. 70-prosenttinen suklaa oli ihanan rouskuvaa ja kitkerää ja tuotteeseen lisätty suomalainen hunaja toi siihen ihanaa makeutta. 


60 % minttusuklaa taasen oli aivan toista maata, mutta silti hyvää. Maku oli aivan jäätävän voinen ja myös miedon suolainen, mutta maku vahvistui ja parani hetken kuluttua. Minttu maistui hyvältä ja suklaan pehmeä rakenne tuntui pureskeltuna kivalta. Tämä suklaa jakoi maistajien mielipiteet täysin, mutta pääsi silti mun suosikiksi. Veikkaan, että monikaan ei tätä enää uudestaan söisi, mutta mä jotenkin ihastuin.

Oletteko maistaneet näitä, tai mitä lisäravinteita käytätte?

t. Enni

Kommentit

Lue myös