Kohti valmista

Loppukiri alkaa, sillä haluan pitää valmistujaiseni viimeistään ensi kuun aikana! Miten tämä remontti nyt vähän venähtikään... t. Valmistuin helmikuussa -Enni. 

Huom. remppanaama ja Stradivariuksen uusi farkkupaita! 


Olisipa aikaa tarinoida enemmänkin. No ainakin sellaista, että yritän kuumeisesti löytää itselleni jonkin söpösti rupsahtaneen pikkuauton, sillä työmatka sujuu puolet nopeammin autolla. Kyllä, insinööriksi valmistuttiin ja suunnitelmissa on hankkia auto vuosimallia -96. Lukuisat syyt tähän löytyvät mm. kuvasta. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Suosittelen kyl pieneks kauppakassiks Ford kaata. Oikeesti sellasen tavallisen leppäkertun saa alle tonnilla ja on aika varmat kilometrit. Mikään kauheen kaunis se ei oo, mut pieneen tilaan mahtuu kuitenkin yllättävän paljon, eikä se perusmallin 1,3 kuluta paljoo :)

  Itellä on sellanen sporttiversio/limited edition kaakatin 1,6lla koneella, mut se on ollu ihan älyttömän hyvä(TILAVA) ja varma kulkunen auto, yhteistä matkaa on taitettu jo 70 tkm eikä loppua näy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa juuri Ford Ka:ta mietin ja sellainen pitikin jo ostaa... :D Alle tonnilla juurikin, vuoden leima. Onhan se aika... mutta menis hyvin. Tällä hetkellä kiikarissa olis Toyota Starlet, toitsuthan on yleensä ihan semikestäviä autoja!

   Poista
  2. Ton kokoluokan autot on hyviä, osat ei maksa paljoo, vakuutus on suhteessa halpa eikä kulutus oo paha! joo, mun kaakatin on ollu ihan hintansa väärti nahkapenkkeineen ja ilmastointeineen <3
   mut penkinlämmitintä tässä ei oo,et jos talvella haluaa ees vähän lämpösemmän matkan ni kannattaa se vielä tulevasta autosta chekata :)

   Poista
  3. Oijoi nyt oon kade, haluan just tuollaisen auton! :D No katotaan mitä tielle osuu! ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös