Chanel Change Twist & Spray EdT

Tällaisen laivatuliaisen hommasin itselleni. Kykyni kyllästyä nopeasti omistamiini makeisiin hajuvesiin ärsyttää hieman, joten tällä kertaa ajattelin tarttua rohkeasti uudenlaiseen tuoksuun, joka ei ollut ihan sitä perinteistä itseäni. Yleensä käytän tyttömäisiä, makean kukkaisia tuoksuja, mutta Chanelin Change EdT -hajuvesi eroaa kuvailemastani hyvin paljon. 

En oikeastaan osaa kuvata tuoksua, mutta se on jotenkin raikkaampi kuin yleensä käytössä olevat tuoksuni (Valentino Valentina = hyvin makea ja kukkainen, Gucci Guilty = hyvin tuhti ja makea). Toki Change on silti hieman makea ja kukkainen tuoksu (ainakin specsien mukaan), mutta minulle tämän hajuveden suihkaus tuo mieleen raikkaan, viileän illan tuulahduksen merenrannalla.

IMG_9561 copy
IMG_9558 copy
IMG_9564 copy
IMG_9568 copy

En ollut alunperin ostamassa hajuvedestä twist & spray -mallia, mutta tuoksua ei ollut saatavilla pienemmässä pullossa. Myyjä sitten suositteli mulle tätä vaihtoehtoa ja se vaikutti hyvältä, sillä hinta oli lähestulkoon sama. Kyseessä on siis täyttöpakkaus, eli tyhjän pullon tilalle voi vaihtaa uuden. Tämä kulkee näppärästi mukana pienessäkin tilassa.

Toivottavasti tämän hajuveden pysyvyys on hintansa mukainen. Tosin yleensä kaikki yli 60 euron hintaluokan hajuvedet tuppaavat hiipumaan iholta muutamassa tunnissa. Mutta voi vitsit tämä silti tuoksuu hyvältä!

t. Enni

Kommentit

Lue myös