40 minuuttia

Tuossa pari päivää sitten muistin, että niin jaa mullahan olisi muuten omat valmistujaisjuhlatkin tiedossa joku päivä... Kyseessä oli siis ihan koulun kautta tullut illalliskutsu, joka pidettiin tänään. Ihan hyvin tämä kalenteri on täyttynyt muutenkin parissa viikossa. Tänään sain ruhtinaaliset 35 minuuttia valmistautua iltaa varten. Pakko sanoa, että vähän venähti pidemmäksi, mutta lähes mahdollista se oli. 40 minuuttia = meikki, kampaus, pukeminen ja junaan. Miksen ole aamuisin yhtä tehokas?

IMG_9045 copy
IMG_9047 copy
IMG_9048 copy
IMG_9054 copy
IMG_9046 copy

Luonnollisesti tulin juuri kotiin ja kohta menen nukkumaan, jos mielin olla huomenna virkeänä töissä! :) Ja ensi viikolla käyn muuten Tallinnassa! Kun tämä kiire tästä jossain vaiheessa vähenee, käyn katsomassa Yves Saint Laurentin elämää käsittelevän elokuvan. Harmittaa myös hieman se, etten tänä vuonna ehdi osallistua vuoden kohokohtaani, eli Fashion Stock Sales -myyjäisiin. Tämä siis vinkkinä niille, jotka liikkuvat huomenna Helsingin suunnalla. Ostakaa vaan kaikki Minna Parikat pois sitten, nyyh. Tai no mullekin saa tuoda, koko 38 kiitos.

Mutta niin, Riihimäen Rautatieaseman Asema X:n tarjoilema ruoka oli aivan älyhyvää. Söin ehkä parasta kanttarellikeittoa ikinä ja medium- pihvikin oli aika täydellinen. Nyt on hyvä mennä nukkumaan vatsa kylläisenä ja ihan virallisesti vielä juhlittuna insinöörinä!

t. Enni

Kommentit

Lue myös