Siirry pääsisältöön

Volyymiripsipidennykset - Dazzling Beauty Studio

Yhteistyössä: Dazzling Beauty Studio

Uudet tuulet puhaltavat ripsirintamalla! Pääsin taas tekemään mukavaa yhteistyötä järvenpääläisen kauneushoitola Dazzling Beauty Studion kanssa. Kävin pitkästä aikaa kokeilemassa ripsipidennyksiä, tosin tällä kertaa kyseessä ei ollut se tavallinen menetelmä, vaan volyymiripsipidennys.

Viime ripsipidennyksistä onkin vierähtänyt jo lähes puoli vuotta, sillä mulla tuli pidennysten kanssa hieman ongelmia. Eihän se ole mikään salaisuus, että kaikki eivät kestä ripsipidennyksiä, sillä niissä käytettävä liima saattaa aiheuttaa allergisia reaktioita tai ainakin herkistymistä. Näissä pidennyksissä käytettiin kuitenkin uudenlaista liimaa.

IMG_8007 copy
IMG_7960 copy

Viime kerralla ripsipidennykset olivat silmissäni yhtäjaksoisesti noin kolmesta neljään kuukautta. Tuolloin silmäni kutisivat aina huollon jälkeen ja sisäluomiin alkoi muodostua pieniä vesikelloja. Ripsipidennyksiä ottaessa kannattaakin huomioida, että aina on olemassa allergiariski ja jos et ennestään voi käyttää esim. markettien ripsivärejä, luultavasti ripsiliima saattaa aiheuttaa allergiaoireita. Tosin tämähän selviää vain kokeilemalla ja monet ihmiset eivät kärsi mistään oireista. Katy Perrykin tietääkseni käyttää ripsipidennyksiä koko ajan.

Tämä kyseinen ripsipidennysmenetelmä on siis uutta tekniikkaa ja nimeltään volyymipidennys. Tässä tekniikassa yhteen ripseen liimataan useita erittäin ohuita, kuusi kertaa kevyempiä ripsikuituja ja niistä muodostetaan viuhkamainen ripsitupsu. 

Yksi ripsipidennys näyttää valmiina hieman samalta, kuin kaupassa myytävät ripsitupsupidennykset, mutta ei millään tavalla ole sellainen ja on varmaan sata kertaa kevyempi ja huomaamattomampi. Volyymiripsipidennyksissä kyse on enemmänkin asennustekniikasta. Itse asiassa näitä ei edes tunne, sillä nämä ovat niin kevyet. On sitten henkilökohtainen asia, montako ripsikuitua yhteen ripseen laitetaan kiinni, sillä maksimissaan tupsun voi muistaakseni muodostaa noin kuudesta-seitsemästä hyvin ohuesta ripsikuidusta.

IMG_8017 copy
IMG_7971 copy
IMG_7963 copy
IMG_7962 copy

Dazzling Beauty Studiolla käytössä oleva LashLovers-volyymiripsipidennysmenetelmä on kahden suomalaisen naisen kehittämä tuote. Tämä tekniikka on melko uusi, joten tätä ei ole vielä tarjolla monessa paikassa. Yhtälailla kannattaa siis muistaa, että tällaisten pidennysten tekijöillä ei välttämättä vielä ole paljoa kokemusta. Dazzling Beauty Studiota voin suositella, sillä Nea osaa asiansa. Hän on hyvin lahjakas työssään ja tekee aina laadukasta jälkeä.

LashLovers-ripsituuhennoksissa käytetään uudenlaista, herkkäsilmäisille kehitettyä No Panic -liimaa. Tämä liima ei sisällä yleisimmin allergiaa aiheuttavia ainesosia, kuten hydrokinonia tai etyyli-2-syanoakrylaattia. Tämä liima myös toimii hieman eri tavalla, sillä se kuivatetaan lopuksi hyvin hennolla vesisuihkulla. Tämän jälkeen ei siis tarvitse varoa vettä!

Kannattaa vierailla myös LashLoversin sivuilla, sillä sieltä löytyy paljon tietoa ripsipidennyksistä yleensä, esim. voiko käydä saunassa jne. Etusivulla oli muuten hauska teksti, sillä minäkin olen jo käynyt kysymässä jokusesta paikasta: "Saako teiltä volyymiripsipidennyksiä" ja saanut sitten kummastuneen ilmeen vastaukseksi.

IMG_7973 copy
IMG_7976 copy
IMG_7981 copy
IMG_7983 copy
IMG_7982 copy
IMG_8006 copy
IMG_7990 copy
IMG_7999 copy

Näin viikon jälkeen on hyvä antaa kokemuksia ripsistä. Alkuun silmäluomet kutisivat toisinaan parin päivän ajan, mutta sitä oikeastaan jo ounastelin. En sitten tiedä, oliko syy liimassa vai ylipäätään siinä, että ripsissä oli kiinni jotain uutta. Tällä hetkellä menee hyvin, silmät eivät kutise ja nautin kauniista ripsistä! 

Lopputulos oli todella tuuhea 10-12 mm ripsikuiduilla ja ehkä ensi kerralla voisin kokeilla hieman huomaamattomampaa lopputulosta. Tämäkin tietysti riippuu ihan siitä kuinka paljon omia ripsiä silmistä löytyy ja miten tuuheita tupsuja tehdään. Mulla on kuulemma erittäin tuuheat ripset luonnostaankin. 

Koska liima on erilaista, se muodostaa helposti valkoisia kiteitä päässessään kosketuksiin kosteuden kanssa. Tästä syystä silmänaluslappuja ei laiteta vielä alkuvaiheessa toisen silmän alle ollenkaan, ettei silmä vaan pääsisi vuotamaan. Juuri valmiissa pidennyksissä näin hieman pieniä valkoisia kiteitä, mutta näin viikon jälkeen en ole kiinnittänyt sellaiseen enää mitään huomiota.

volyymiripsi_ennen_jalkeen

Yhteenveto: tykkään todella paljon, sillä nämä ovat hyvin kevyet ja ilmeisesti näiden pysyvyys (juuri keveyden takia) pitäisi olla parempi kuin tavallisten ripsipidennysten! Toivon, että voisin pitää näitä koko ajan, sillä kyllähän tällainen helpottaa arkiaamuja! 

Dazzling Beauty Studio halusi vielä muistaa teitä lukijoita ja tarjota -20% alennuksen volyymiripsipidennyksistä, jotka varataan tämän kuun aikana. Ajan saat siis valita myöhemmäksi, mutta tämä tarjous on voimassa vain huhtikuun ajan! Kun teette varausta, niin muistakaa mainita samalla, että tarjous tulee blogini kautta.

Oletteko te vielä kokeilleet volyymiripsipidennyksiä?

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Dazzlig Beauty Studion kanssa

Kommentit

  1. AAAW! IHANAT! Mä just annoin mun ripsien tippua pois ja arvaa ku näin nää kuvat nyt sun ihanista ripsistä! Mä muuten odottelinkin jo sulta postausta että testasitko näitä. Pikkasen hyvä jos noi nyt sopii sulle jatkossakin! En kestä noita, niin kauniit ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! :) Hahaha :D Sinä olit muutenkin koko ajan mielessä tehdessäni tätä postausta! Sulta sain näistä alunperin vinkinkin, joten kiitos siitä! Toivotaan, että pystyn näitä pitämään, tykkään kyllä niin paljon näistä.

      Poista
    2. Ihana <3 Niin hyvältä näyttää sulla! :)

      Poista
  2. Aikamoiset räpsyviuhkat sait! Omat volyymiripseni olivat kyllä aika täydelliset ja kestivät normiripsiä pidempään. Uskon kyllä, että nämä valloittavat ripsipidennysmarkkinat aika tehokkaasti, kunhan tulevat kansan keskuudessa tutuiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! :D Ai, kiva kuulla kokemuksiasi! Toivottavasti nämäkin kestävät hyvinä pidempään. Joo uskon myös samaa, ja oli puhetta tekijän kanssa vielä siitä, että jos ripsitupsuja saisi jo valmiiksi jotenkin tehtynä, niin sekin nopeuttaisi hommaa. Näiden laitto vei nytkin vähemmän aikaa kuin normaaleiden, aika hassua sinäänsä!

      Poista
  3. On kyllä näyttävät! Sun omatkin ripset näyttää tosi tuuheilta ja pitkiltä, olen kateellinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Kiitos. :D Ei sitä itse ikinä ajattele, että omat ripset olisivat mitenkään erikoiset, mutta ilmeisesti niissäkin sitten on hyvin paljon eroja!

      Poista
  4. Hah no todellakin sulla on luonnostaan jo muhkeat ripset, luulin meinaan että noissa ekoissa kuvissa sulla oli jo ne pidennykset! Kattelin että onpas kivan luonnollisen näköiset ja silti tuuheat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha oho! :D kiva kuulla tämäkin kanta, koska ei sitä itse moisia tajua tai aina arvosta. Ens kerralla sitten ehkä vähän lyhyemmät... :D

      Poista
  5. Tosi kivat tuli noista ripsistä. :) Vaikkakin itelleni haluaisin ehkä pikkasen luonnollisemman näköiset, mutta kivat noikin. Pitäisi itsekin kokeilla joskus ripsipidennyksiä. Ne vaan on vähän kalliita, joten täytyy odottaa vielä jonkin aikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Alkuinvestointi on aina se pahin :D toki se on ns. ylimääräinen menoerä, mutta kaikilla on erilaiset menot ;)

      Poista
  6. Oii tosi ihanat ripset tuli! :) <3 itekki haluun tommoset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) näyttävät vieläkin tosi hyviltä, vaikka ripsiä on toki jo irronnutkin!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my