Viikonlopun tärpit

Valmistelin juuri postausta huomiselle, mutta kuvien muokkaaminen veikin vähän odotettua kauemmin. Mennään siis nyt hieman pidemmällä tarinoinnilla ja vähemällä kuvamäärällä. 

Kävin tänään Helsingissä ja pääsin tutustumaan mm. Citycenterin Orsay-vaateliikkeen valikoimaan. Sitä ennen kävin hakemassa itselleni uudet lasit KEOPSilta, mutta arvaatteko kummat valitsin? Olisin kyllä halunnut molemmat, mutta päätökseen vaikutti budjetti ja arskat olivat edullisemmat, vaikka lahjakorttia pääsin silti hyödyntämään. Joten niin, Tom Fordin aurinkolasit lähtivät tilaukseen vahvuuksilla.

IMG_2341 copy
IMG_2441 copy

Kerron huomenna lisää Orsaysta, sillä siinä on yksi hyvä löytö edullisten, mutta mielenkiintoisten vaateliikkeiden joukossa. Eli kannattaa tsekata läpi, sillä se kun vielä sijaitsee niin ydinkeskustassa. Yllättävän moni liikkeen neuleista, lyhythihaisista puseroista tai topeista löytyi alle parillakympillä. Ensivaikutelma liikkeestä oli hieman H&M ja New Yorker -tyylinen, ja voi vitsit ne mekot... Voisinpa saada kaikki liikkeen mekot omakseni.

Ainiin vink vink, CashCow:llekin oli vihdoin saapunut uutuuksia!

t. Enni

Kommentit

Lue myös