Vaaleanpunainen hattara

Vaaleanpunaisesta vapputukasta ei onneksi tullut ihan niin näyttävää kuin paketin kuvassa, tosin tämä oli jo tiedossa, sillä väri tarttuu parhaiten vaalennettuihin hiuksiin. Ehkä vielä joskus vaalennan hiuksiani, että tällainen väri tarttuisi. Tällä hetkellä en uskalla värjätä kestoväreillä, joten siksi turvaudun näihin kevyesti sävyttäviin tuotteisiin.

Näitä vastaavia saisi muutenkin olla enemmän markkinoilla! Ihan tyhmää, että niiden moussemaisten, kymmenen hiustenpesua kestävien värien myynti lopetettiin joitakin vuosia sitten.

IMG_2723 copy
IMG_2717 copy
IMG_2691 copy

Ai katos, meillä on vielä jouluvalotkin!

IMG_2719 copyIMG_2700 copy

En tiedä välittyykö vaaleanpunainen vapputukka nyt sinne teille asti, mutta näillä mennään! Nyt valmistautumaan iltaan. Hauskaa vappua kaikille! :)

 t. Enni

Kommentit

 1. Mä kokeilin kanssa samaa väriä just viikko sitten, eikä se mullekkaan tarttunu juuri ollenkaan. Kokeilin toisen kerran ja väri jäi vähän paremmin päähän kun sen laitto kuivaan tukkaan eikä märkään niinkun ohjeissa sanottiin. Ei se edelleenkään ollu ihan niin ihana hattaranvärinen ku mitä haaveilin mut silti vähän vaaleenpunasempi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuiviin tarttuu paremmin! Sitten siinä on vaan se vaara, että ei levity niin tasaisesti. Tuohan on tarkoitettu vaalennetulle ja hyvin vaalealle tukalle, ei siitä muuten oikein vaaleanpunaista saa. Mutta olen kokeillut sitä vaaleampaan hiukseen ja se kyllä on toiminut ihan hyvin! Nyt kävin saunassa aineen kanssa, joten oli märkä tukka!

   On kyllä oikeastaan tosi vaikea saada hempeän vaaleanpunaista aikaiseksi hiuksiin, melkein ensin pitää laittaa pinkki tukka ja odottaa, että se vaalenee ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös