Uudet silmälasit, päivän asu ja Tikkurilan Struktuuritapetti

Mun piti kuvauttaa asu tänään uusien Ray-Banien kanssa, mutta kävihän se näinkin. Tässä näkyvät siis mun uudet FLEYE-merkin silmälasit, jotka sain Instrumentariumilta. Voin vain sanoa, että olen ihan älyttömän kiitollinen näistä, sillä uusille laseille oli jo tarvetta. Näissä on ihan uudet vahvuudetkin.

Olen ihan yllättynyt, että sain remppa-asuisen itseni kameran eteen vain kymmenessä minuutissa ja kuvista tuli jopa ihan julkaisukelposia. Siis ennen näitä kuvia olin todellisuudessa asunnolla maalaamassa seiniä ja repimässä tuhansia teippejä irti. Mutta onpahan makkari nyt listoja ja verhotankoa vaille VALMIS!

En tiedä, mistä punaiset läikät ilmestyivät kaulaani, mutta epäilen hajuvettä. Näin herkkä iho mulla on oikeasti! Eikä mitään photoshoppausta tueta tällaisissa asioissa.

IMG_2235 copy
IMG_2241 copy
IMG_2226 copy

Paita: CashCow

Farkut: Bik Bok

Kengät: Nike Free 5.0

Laukku: Bershka

Koru: Nomination (saatu)

IMG_2249 copy
IMG_2248 copy

Ja sitten remppahommiin! Olen löytänyt itsestäni ihan uusia puolia. Opin mm. tapetoimaan, levittämään polyuretaania, kittaamaan, hiomaan ja maalaamaan. Uskokaa tai älkää, tapetoin makkarin seinän maalattavalla struktuuritapetilla mamin kanssa ihan kahdestaan ja tänään vedin tapetin päälle viimeisen kerroksen kuviointimaalia! En vielä tiedä, mitä mieltä olen lopputuloksesta, mutta eiköhän se näytä hyvältä listojen kanssa.

Lupasin myös kirjoitella kokemuksia struktuuritapetin laittamisesta ja maalaamisesta, joten tässä hieman niitä. Sain struktuuritapetin kokeiluun Tikkurilalta ja kyllä, tapetti saatiin seinään kiinni ihan helposti. Minä, joka en ole ikinä tapetoinut, osasin myös homman. Päälle siis vielä kuviointimaalia ja avot. Palaan tähän kuitenkin vielä myöhemmin, kunhan saan hyviä kuvia lopputuloksesta.

IMG_2138 copy
IMG_2170 copy
IMG_2167 copy
IMG_2166 copy
IMG_2134 copy

IMG_2171 copy

Kuten näkyy, myös lattia löytyi. Viehätyin jostain syystä kaksisauvaisista, harmahtavista laminaateista, eikä lankkumallinen täten tullut enää kuuloonkaan. Voi olla, että laminaatti nyt sitten nitisee ja natisee (plus on kylmempi), mutta pieni narinahan on ihan kotoisaa...

t. Enni

Kommentit

  1. Siis toi tukka, OMG en kestä!!! <3 Ja noi Niket on kanssa aika ihanaiset. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Yritän taas vähän kasvattaa! ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös