Rannekello asusteena / Ice Watch & Timanttiset

Yhteistyössä: Indiedays ja Timanttiset

Bloggers’ Inspiration Day -tapahtumassa pääsin Indiedaysin ja Timanttisten yhteistyökampanjan tiimoilta tutustumaan Timanttisten pisteellä näytillä olleisiin Ice Watch -kelloihin. Pisteellä olleista Ice Watch - kelloista ihastuin erityisesti ruskea-kultaiseen Ice Elegant Tortoise -malliin. Valinta oli helppo, sillä käytän muutenkin paljon keltakultaisen värisiä asusteita ja tapahtumassa kaulaani koristi näyttävä statement-kaulakoru + laukustani löytyi vielä kultaisen värisiä yksityiskohtia! Kultainen väri myös sopii ihooni, joten kuten sanoin, valinta oli helppo. Yleensä vielä vältän mustan ja ruskean yhdistämistä, sillä näiden värien sovittaminen yhteen on haasteellista, mutta mielenkiintoista.

Ainut hankaluuksia tuottanut asia oli kellojen rannekkeiden koot, jotka olivat aika suuria. Ilmeisesti näissäkin kelloissa palojen irrottaminen onnistuu, joten rannakkeiden pituuksia voi säädellä ja kellot sopivat jokaiselle.

id_timanttiset
IMG_8713 copy

Tapahtuman asuni näkyykin yllä. Jostain kumman syystä en kuvannut yhtään kuvia itse Timanttisten pisteeltä! Ollut selvästi liian mielenkiintoista, kun ei ole kameraakaan muistanut...

Tiesittekö muuten, etten omista yhtään rannekelloa? Muiden tuttujen puheista päätellen taidan olla lähes ainoa, jonka rannetta ei vielä korista kello. Rannekelloissa itseäni houkuttaa kuitenkin se, että rannekello on toisaalta myös koru ja toimii samalla näyttävänä asusteena. Eihän sitä toisaalta edes tarvitse käsikoruja, kun pitää kelloa ranteessaan.

Ice Watch -mallisto piti sisällään myös hieman erikoisempia, värikkäitä kelloja. Itse olen hieman arka käyttämään räikeitä värejä, joten kiinnostuin paljon malliston valkoisesta ICE Glam Unisex -kellosta! Tiedän, että se oli upea, sillä seuranani ollut Jennie kuvautti itsensä kyseisen kellon kanssa. Käykää siis tutustumassa näihin malliston värikkäisiin uutuuksiin ja olkaa ennakkoluulottomia! :) Samalla kannattaa myös tykätä Timanttisten Facebook-sivusta.

id_IMG_8763 copy
id_timanttiset1

Timanttisten sivuilla pääsee tutustumaan kaikkiin myytäviin kellovaihtoehtoihin, joten jos oma rannekello kiinnostaa, tuolta löytyisi varmasti hyvä vaihtoehto. Tässä postauksessa mainittu Ice Watch -merkki on ainakin todella suosittu merkki ja hyvä vaihtoehto, sillä kellot ovat tyylikkäitä, edullisia ja yksityiskohtaisia unohtamatta sitä jotain.

Millainen rannekello tai mikä väri toimii teidän mielestänne parhaiten asusteena? Entä mitä mieltä olette maskuliinisemmasta kellosta verrattuna siroon rannekorumaiseen kelloon? Mä toisaalta pidän molemmista, sillä molemmat sopivat myös arkeen, mutta sirompi myös juhlaan!

t. Enni

Postaus tehty yhteistyössä  Indiedaysin ja Timanttisten kanssa

Kommentit

  1. Ei varsinaisesti suoraan liity aiheeseen mutta tykkään sun asusta ja kaulukoru on myös erityisen kiva! Pidän ehkä enemmän maskuliinisista kelloista mutta oma ranteeni on niin säälittävän pieni että kaikki painaa liikaa :D Lisäksi en jotenkin osaa käyttää ranteessa mitää, tuntuu että korut ja kellot ovat tiellä kun työskentelee koneella. Mutta haluaisin kyllä opetella, eli ehkä jokin päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) No jaa, enpä ollut edes ajatellut tuota! Ehkä siksi, ettei ole tullut käytettyä kelloja! Niin miten koneella oleminen onnistuu, jos on kovin massiivinen kello kädessä? :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös