Orsay - edullista muotia keskellä Helsinkiä

Yhteistyössä: Orsay

Citycenterissä vasta vähän aikaa ollut Orsay oli mulle ihan uusi tuttavuus. Kuulin liikkeestä ensimmäistä kertaa vasta Citycenterin Hintahurrikaanissa, sillä olin avustamassa Pupulandian Jennin tekemää stailausta kyseisessä liikkeessä (tai lähinnä pyörin kameran kanssa ja yritin ikuistaa hetkiä). Nyt pääsin tekemään kivan yhteistyön Orsayn kanssa, joten toivottavasti pidätte tästä postauksesta ja käytte tutustumassa liikkeeseen.

IMG_2655 copy
IMG_2648 copy
IMG_2649 copy
IMG_2650 copy
IMG_2345 copy

Orsaylla on pitkä historia, sillä ensimmäinen liike avattiin jo vuonna 1975 Saksassa sijaitsevaan Karlsruheen. Nykyisin liikkeellä on monia satoja liikkeitä ympäri Eurooppaa. Yksi niistä on siis Citycenterin Citykäytävällä vanhan Tetuanin tiloissa.

Orsay myy hyvin ajankohtaista ja hyvin edullisia vaatteita. Pakko myöntää, että yllätyin positiivisesti liikkeen hintatasosta, sillä jotenkin oletin ulkoapäin, että liike olisi hintatasoltaan korkeampi. Liikkeen ensivaikutelma oli hyvä, sillä näin heti paljon mielenkiintoisia ja ajankohtaisia juttuja, paljon värejä, ja myös ihan mun näköisiä vaatteita. Liike myy arki- ja juhlavaatteita, työelämään hyvin sopivia business-vaatteita ja myös asusteita, kuten huiveja ja laukkuja.

IMG_2355 copy
IMG_2480 copy
IMG_2352 copy
IMG_2493 copy
IMG_2349 copy
IMG_2360 copy

Osittain varmasti hyvän sijainnin vuoksi Orsayn "bisnesnurkkaus" on päivätyöläisten lounastaukojen viihdykettä. Erityisesti kauniit ja hieman näyttävämmät paitapuserot ovat suosittuja. Mukavaa on myös se, että liikkeen mitoitus on kohdallaan, sillä ainakin farkuissa oli mielestäni aika väljä mitoitus. Kannattaa siis rohkeasti kokeilla omaa kokoa pienempiä vaatteita.

IMG_2489 copy
IMG_2490 copy

Liikkeen yksi valteista on se, että hyviä juhlamekkovaihtoehtoja on saatavilla ympäri vuoden ja niitä myös menee paljon. Eli jos keskitalvella tulee akuutti tarve hellemekolle, löytyy tuolta vaihtoehtoja. Liikkeessä oli myös tarjolla vaatteita kaikenkokoisille, mutta varsinkin pienten kokojen kanssa saa olla nopea. Jos siis löydät jotain kivaa, kannattaa se hankkia tai laittaa varaukseen, sillä kuulemma pienet koot myydään nopeasti.

Edullisten hintojen ohella kivaa oli myös se, että tutkimani neule sisälsi paljon luonnonmateriaaleja. Omistaja kertoikin minulle, että luonnonmateriaaleja käytetään tuotteissa paljon.

IMG_2369 copy
IMG_2372 copy
IMG_2481_copy2
IMG_2475 copy

Sain liikkeestä mukaani Orsayn kuvaston, jota ehdin tutkia eilen illalla. Itse kuvasto oli ihan hurjan upea kaikkine kuvineen ja ihan samoja tuotteita löytyy vielä liikkeestä.

Mun lemppariasuksi muodostui alla näkyvä yhdistelmä. Vähän jäi kyllä mietityttämään pari mekkoa kuvastosta löytyneiden kuvien takia. Päätin silti, etten hanki mekkoja nyt vähään aikaan hanki, sillä käytän niitä niin harvoin. Tosin kesähän on tulossa...

IMG_2453 copy
IMG_2428 copy
IMG_2392 copy
IMG_2481_copy
IMG_2365 copy
IMG_2506_copy

Kiitos vielä mukavasta yhteistyöstä Orsaylle ja erityiskiitos ihanalle henkilökunnalle. Vain yksi asia jäi enää mietityttämään, eli miksi en sovittanut yllä kuvassa näkyvää nahkatakkia?! 

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Orsayn kanssa

Kommentit

  1. Minäkin ihastuin tähän kauppaan. Piipahdan siellä aina kun käyn keskustassa. Eli pari kertaa kuussa. Ja aina lähtee mukaan jotakin. Viimeeksi ostin nuo mustat farkut, joissa kolme nappia. Taas pitäisi mennä käymään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ne on olleet hyvät farkut!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös