Ooolala, läpinäkyvä meikkilaukku

Pientä hakemista siirtyä PC:n kimppuun, sillä tiedättekö mitä? Aloitin työt ja kyllä maistuu! Tänäänkin aika kului ihan älyttömän nopeasti editoinnin parissa. Töiden, remontin ja salin vuoksi on tosin pakko myöntää, että blogin päivittämiseen käytettävä aika ollut hieman kortilla. Ja sitten kävi juuri niin, että kun olisi aikaa postailla, jäivät kuvat toiseen osoitteeseen. Ja niin jäi siis salikin.

Eilen töiden jälkeen kävin ihanan blogiystäväni Senjan avecina Ooolalan pressitilaisuudessa Helsingissä. Siellä törmäsin vielä aina niin pirteään Heidiin ja uuteen tuttavuuteen Sharoniin! Koska mun kuvat ovat nyt vielä toisessa paikassa, laitan tähän Senjan nappaamia otoksia eiliseltä. Ainiin, kuulemma Ooolalan verkkokaupasta löytyi Chanelin vintagelaukkuja!

Tarjousten näkemiseksi sivusto vaatii rekisteröitymisen. Jos haluatte, täältä voitte liittyä jäseneksi kauttani. Sivuston avulla rekisteröityneet henkilöt voivat kutsua uusia jäseniä klubiin ja samalla kutsujilla on mahdollisuus ansaita viiden euron arvoisia kuponkeja.

img_1223
img_1222

Kerron Ooolala-verkkokaupasta hieman myöhemmin parempien kuvien kera. Jos aihe kuitenkin jo kiinnostaa, Senja ehtikin aiheesta jo postailla. Sieltä löytyy myös mun antipasto-annos... Näkee, että jollain oli vähän nälkä. Postaus löytyy täältä.

IMG_2336 copy

En ole edes ehtinyt vielä tutustua goodiebagiin, mutta pikapuolin katsottuna sieltä löytyi läpinäkyvä kosmetiikkapussi. Mun on pakko mainita tästä siksi, että olen varmaan vuoden etsinyt läpinäkyvää kosmetiikkapussukkaa meikkipussiksi ja nyt niitä on ilmestynyt eteeni oikein kaksin kappalein! Toinen, jo käytössä oleva meikkipussukka on siellä samassa paikassa kuin kamera, mutta tässä siis tämä uusi pienempi meikkipussi. Jos joku keksintö nimittäin on oikeasti kätevä, niin se on läpinäkyvä meikkipussi! 

Säästää hermoja, nim. koettu on.

t. Enni

Kommentit

 1. Se on totta, että läpinäkyvä meikkipussi on tosi kätevä! Tarttisin itsekin sellaisen.

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatat yllättyä, kun näet sen mun läpinäkyvän meikkipussin, sillä hyvällä tuurilla sullakin on jo sellainen! Ja se toimii! ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös