Kokemuksia volyymiripsipidennyksistä

Sisältöyhteistyö: Dazzling Beauty Studio

Ajattelin tällä kertaa kertoa omia kokemuksia näistä Dazzling Beauty Studiolla laitetuista volyymiripsipidennyksistä. Postauksen kuvat ovat tuoreista volyymiripsipidennyksistä. Blogini edellisistä postauksista näette, miltä pidennykset näyttivät viime viikolla esim. Indiedaysin juhlissa.

IMG_8250 copy

Miten nämä mielestäni eroavat normaaleista ripsipidennyksistä?

Yksi ihan selvä ero näissä on, nimittäin näillä voi nukkua ihan huoletta! Normaaleilla ripsipidennyksillä kyljellään nukkuminen oli mulle jostain syystä hieman hankalaa. Nuo aiemmat pidennykset olivat kuitenkin ihan samaa pituutta. Kun nukuin kyljelläni, ripset painoivat silmiä ja taittuivat ikävästi tyynyä vasten, joten jouduin nukkumaan ikään kuin tyynyn reunalla, ripset tyynynreunan ulkopuolella. Onko joku muu havainnut samanlaista oneglmaa?

Näillä vastaavaa ongelmaa ei ole. Ehkä nämä ovat tosiaan niin kevyet ja ohuet, että voin huoletta nukkua kyljelläni. Ripset eivät paina yhtään. En ymmärrä, mistä ihmeestä ero voi johtua, mutta näin sen vain on. Nämä ovat siis paljon mukavemmat ja kevyemmät!

Kuten kuvassa näkyy, ripsitupsut siis todella muodostetaan noin kuudesta-seitsemästä hyvin ohuesta ripsikuidusta. Tuo tupsu kiinnitetään vain yhteen omaan ripseen ja se pysyy siinä, kunnes oma ripsi tipahtaa luonnollisesti. Ja silti ne ovat kevyemmät!

IMG_8217 copy

Pysyvyys?

Nämä ovat olleet minulla nyt kaksi viikkoa ja jonkin verran niitä on lähtenyt ja joitain olen itse irroittanutkin. Joskus oma ripsi saattaa irrota huonosti ja jäädä kutittamaan sisäluomea, jolloin käyn ripsiä läpi pinsettien avulla. Joskus irrottaessani jumissa olevan ripsen irti, myös viereinen tupsu irtoaa... Tämä on kuitenkin kai ihan normaalia, varsinkin jos ripsiä itse menee sörkkimään. Jos nämä kuitenkin pysyvät lähestulkoon samanlaisina vielä viikon, niin olen enemmän kuin tyytyväinen. Silloinkin huollattaisin nämä mahdollisesti vasta neljännen viikon kohdalla.

Muistakaa kuitenkin, että pysyvyys on yksilöllistä!

IMG_8249 copy

Hinta? 

Hinta on ihan himpun verran kalliimpi kuin normaaleissa ripsipidennyksissä johtuen siitä, että huoltoväli on usein normaalia pidempi. Tällöin hinta on tavallaan ihan sama kuin normaaleissa ripsipidennyksissä. Jos ripset siis pysyvät hyvin, eivät nämä ainakaan kalliimmaksi tule.

Hinnaston näette täältä (muistakaa huhtikuun tarjous -20% uusista volyymiripsipidennyksistä)!

IMG_8226 copy

Eli yllä mainittu tarjous on vielä voimassa! Dazzling Beauty Studio tarjoaa siis huhtikuun aikana varatuista volyymiripsipidennyksistä -20 % alennuksen blogini lukijoille. Ripsiajan saa valita myöhemmäksikin, mutta tämä tarjous on voimassa vain huhtikuun ajan! Varausta tehdessä mainitkaa Ennin kengissä! :)

t. Enni

Postaus tehty yhteistyössä Dazzling Beauty Studion kanssa

Kommentit

 1. Mäkin varasin innoissani ajan ensi kuulle! Olen tavallisille ripsille allerginen tai siis sille liimalle. Pakkohan sitä on päästä kokeilemaan näitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten pahasti sulla allergisoi normaalit ripsipidennykset? Nämäkin vähän mulla kutisivat, joten odotettavissa voi siis olla jotain tuntemusta. Tuo liima on kehitetty herkkäsilmäisille, mutta allergiaa se voi kyllä aiheuttaa silti!

   Kerro mulle sitten miltä ne tuntuvat!! :)

   Poista
 2. Onko se myytti totta, että omat ripset lähtee ja harventuu ripsienpidennyksien myötä? Hirvittää vähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no periaatteessa se on mahdotonta, koska ripsiä tippuu muitenkin jatkuvasti. En tiedä, mitä vaikutusta ripsipidennyksillä on pitkäaikaisesti käytettynä, mutta ripset ovat uusiutuva luonnonvara ja joka tapauksessa kasvavat vain noin kuukauden. Eli oli pidennyksiä tai ei, ripset tipahtelevat itsestään. Mulla ainakin kasvaa hyvin uusia ripsiä, vanhojen tippuvien mukana lähtee pidennykset.

   Ehkä, jos joku kokematon laittaja pilaisi omat ripset, olisivat ne tyngät jonkin aikaa.

   Poista
 3. Noi näyttää kyllä hyviltä! Mulla on nyt ekaa kertaa ripsipidennykset ja tykkään kyllä! Välillä on outoja fiiliksiä ja ärsyttää varoa niitä esim. kasvojenpesussa, mutta kyllä nää helpottaa kummasti arkimeikin tekoa! Kyljellään nukkumisesta mulla ei ole huonoja kokemuksia. Taidan muutenkin nukkua jo ihan itsestään siinä tyynyn reunalla. :P

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo mä näinkin sun kuvan niistä! :) Sama juttu, välillä pitää nyppiä näitä, mutta toisaalta taas helpottavat arkea. ;DD

   Poista
 4. Ne tavalliset pidennykset aiheutti tosi pahaa allergiaa, pikkuhiljaa herkistyin. Viimisillä kerroilla tulehtu silmät ja luomet, kunnes luovutin... Aika on varattuna toulokuulle :) kerron sit mitä kävi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama homma mulla ollut, eli herkistyminen tapahtui pikkuhiljaa. Ok, kannattaa ottaa nämäkin pienellä varauksella ja ehkä puhua avoimesti sitten vielä tuosta mahdollisesta oireilusta, niin osataan neuvoa sitten mitä tehdä, jos taas allergisoi! Mulla tuntui pientä kutinaa muutaman päivän, mutta vieläkin ovat silmissä! Yllättävän hyvin siis pysyneet ja enää ei tunnu mitään kutinaa tms.!

   Kerro, kuulen sitten mielelläni!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös