Indiedays Blog Awards 2014 ja paluu arkeen

Ah tätä glamourin määrää.... Taas on yksi päivä vietetty liisterifarkuissa ja maalin sotkemassa topissa. Voi sitä riemua, kun vielä tulin kotiin ja huomasin, että mun hiuksetkin oli maalissa. Tänään mun oli tarkoitus maalata seiniä ja tapetoida viimeinen nurkkakohta eräästä toisesta seinästä, mutta koska eilen tekemäni kittaus nurkkaan ei ollutkaan kuivunut, en voinut vielä tehdä mitään. Niinpä kittailin hieman lisää, irrottelin ja hioin silikoneja ja siivoilin kämppää. Eli sellaista kuuluu tänne.

Tästä syystä haluan palata viikonloppuun, kun tukka oli vielä maaliton ja päälläkin oli jotain muuta kuin remppakuteet. Tässä tunnelmia viime viikonlopun Indiedays Blog Awardseista.

IMG_8933 copy
IMG_8899 copy
IMG_8807 copy
IMG_8796 copy
IMG_8793 copy
IMG_8799 copy

Paikkahan oli ihan pilkkopimeä, mutta näköjään ihmeitä sai aikaiseksi Canon EOS 1100D:n kiinteällä salamalla ja sekunnin valotusajalla!

IMG_8914 copy
IMG_8938 copy copy

Siinä meidän pöytäseurua ennen kuin hipsin S:n kanssa kotiin. En jaksanut jäädä juhlimaan pidempään, vaikka ilmaista juotavaa olisikin ollut tarjolla aika runsaasti. Kiitos erityisesti Senjalle kivasta seurasta!

Ps. Löytyi vielä tällainenkin Jennien kanssa otettu yhteiskuva päivätapahtumasta!

CQ6A56902

image: Krista Luoma / Ready for FashionIndiedays

t. Enni

Kommentit

  1. Kiva toi yhteiskuva, yllättävän onnistunut :) Mekin lähdettiin aika pian tuon jälkeen pois, vaikka hauska ilta olikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai! Luulin, että olitte tosi myöhään! :D Joo asetin salaman kameraan kuvaamaan niin pitkällä valotusajalla, että tulee kiva efekti! Syväterävyyttä näköjään vaan olis saanu olla enemmän, mutta muuten tuli tosi kiva kuva!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös