Ihanaa, vapaata

Joko teillä tuntuu siitepölyallergiaa? Olen ollut silmät sumeina jo pari päivää, tosin asiaa ei ainakaan auta se, että kävin laittamassa volyymiripsipidennykset ja uudet jutut silmissä tuntuvat aina erikoisilta (vaikka nämä paljon kevyemmät ovatkin kuin tavalliset pidennykset). Lupasin kirjoitella ripsistä paremman postauksen kuitenkin ihan pian, joten se niistä tällä erää. Onneksi tänään oli sateinen päivä, niin siitepöly ja hiekka eivät pölisseet aamuisella lenkillä.

Viime aikoina kameraan on tarttunut tällaisia juttuja. Kävin Nomination My Bon Bons -tilaisuudessa ihailemassa uutuustuotteita ja huomasin, että Nominationilla on paljon muutakin tarjolla kuin se perinteinen palasista koostuva käsikoru. Siitä en nimittäin ole ikinä sen kummemmin välittänyt.

IMG_8118 copy
IMG_8107 copy
IMG_8110 copy
IMG_8105 copy
IMG_8102 copy
IMG_1575 copy
IMG_8141 copy
IMG_8157 copy

Ihanaa, tänään oli ensimmäinen vapaapäivä sitten viime viikon ja olen yrittänyt ottaa ihan rennosti (eli olen maannut sohvalla katsoen Ruutu.fi:stä Britannian parasta leipomoa). Niin, eli ihan hyvä siis, että aamulla jaksoin vähän urheillakin. Ja joo, revin taas niitä ihania tapetteja muutaman tunnin ja se hommahan jatkuisi ihan justiinsa, kunhan vain saisin aikaiseksi... 

Mitä hei teille kuuluu sinne ruudun toiselle puolelle?

t. Enni

Kommentit

 1. Ai että mä nauttisin kun saisin viettää sellaisen vapaapäivän, että siihen kuuluisi vain löhöämistä ja hyviä tv-sarjoja. Ai nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo tää vapaapäivä itse asiassa meni niin, että tapetteja revin neljä tuntia ja on kyllä väsynyt tyyppi täällä nyt :D mutta onneksi oli edes hetki telkkuaikaa! kyllä se on ihanaa, yritä järjestää itsellesi aikaa!

   Poista
 2. Täällä kans on allergiaoireita! Onneks, mulla on hyvät lääkkeet. Tai siltä ainakin tuntuu nyt, kun koivu ei vielä kuki. Se on mulle aina ollut se pahin! :P

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla kans! Mä oon nyt pari viikkoa syönyt jo antihistamiinia, meinaa välillä unohtua, ja sen sitten heti huomaakin!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös