Fetasalaattia syömäpuikoilla

Viime viikolla eksyin sovituskoppiin useammankin kerran. Päädyin sovittelemaan Hennesillä hyvin paljon Herve Leger Bandage Dress -tyylistä mekkokaunotarta. 69,95 € hinta kuitenkin oli niin kova, että kauppaan jäi! Ja onneksi jäikin, sillä saamani Marciano Guessin mekko ajaa ihan saman pikkumusta-asian.

Kuvasarjan toinen kuva on Guessin sovituskopista, ehkä tämän asun jo näittekin blogissa aiemmin. Ihastuin kovin paljon tuohon pitsipaitaan.

ninaco

Tänään olin sovittamassa mekkoja Ninaco-merkkiä luotsaavan Nina Hirvosen luona. VAU mitä mekkoja! Yritin löytää sopivaa vaihtoehtoa tulevaan Bloggers' Inspiration Dayhin, mutta ehkä nämä olivat siihen tarkoitukseen hieman juhlavia. Iltagaalaan nämä varmasti sopisivatkin hyvin, mutta haluan silti pukea ylleni lyhyen mekon, koska varmaan kaikki muutkin tekevät niin... Vaan jos tätä mekkokaunotarta saa joskus lyhyempänä versiona, niin kyllä kelpaa.

Palaan merkkiin yksityiskohtaisemmin myöhemmin, sillä yksi lyhyt pitsimekko lähti mukaan. Katsotaan josko se eksyisi päälleni päivätapahtumaan!

blog1

Siellä se katto myös valmistuu, melkein puolet on kohta tehty. Mulla on muutenkin ollut hyvä kevät, sillä törmään jatkuvasti lempikarkkeihini. Ensin ostin tukusta... no aika monta kiloa (kyllä, olen ihan sekaisin) salmiakkiautonrenkaita ja nyt löysin Tarjoustalosta salmiakkiputkiloita! Lucky me, sillä kukaan muu ei varmaan ole niin innoissaan tällaisesta jälleennäkemisestä, mutta ehkä tämä kertookin siitä, miten paljon rakastan salmiakkia. Ja kun omiin lemppareihin törmää kolmen vuoden eron jälkeen, on kuulkaas ilon päivä!

Mutta siis puolustuksena tuohon tukkuostokseen, ne säilyvät hyvänä pitkään. ;)

2

Nämä yllä olevat kuvat ovat myös viime viikolta. Olin tulossa eräs päivä kotiin Helsingistä junalla ja nälkä yllätti näin pahasti. Kyllä, söin fetasalaattia syömäpuikoilla. Oli muuten kätevää, sillä tikun sai tökättyä suoraan oliivin ja juuston sisään. Vastapäätä istuva tyyppi kyllä jostain syystä siirtyi pois samasta loossista, mutta ihan sama, mulla oli nälkä.

t. Enni

Kommentit

  1. Hah, puikot on maailman paras väline salaatin syöntiin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo joo ja ne toimii! Ihan näppärästi sai salaatinkin pysymään puikossa. ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös