CAT EYE / Instrumentarium

Yhteistyössä: Indiedays ja Instrumentarium

Palatakseni vielä muutaman viikon takaiseen Blogger's Inspiration Dayhin, kävin tilaisuudessa myös Instrumentariumin pisteellä. En vaan saa laseista tarpeekseni! Vaikka sainkin jonkin aikaa sitten uudet lasit, en voi kieltää, etteivätkö uudet lasit silti houkuttelisi. Mulla on tällä hetkellä vain yksissä silmälaseissa uusimmat vahvuudet ja mielelläni vaihtelisin päivälookia joskus. Tämänhetkiset silmälasini ovat leveät ja isot, joten ne saavat mut näyttämään vähän hipsteriltä. Lisäksi olen omistanut vain tasan neljät eri silmälasit sen kymmenen vuoden aikana, kun olen laseja tarvinnut! Ja yhdet söi koira rikki. Riittääkö perusteluksi, vai onko tämäkin kulutushulluutta?

Instrun pisteellä pidin taas kerran kissamaisen mallisista, naisellisista kehyksistä, joten ei yllättänyt, että kuviin valikoituivat nämä kahdet kehykset. Erityisesti tämänmalliset silmälasit toisivat hyvää vaihtelua uusiin laseihini, vaikka nämäkin ovat ylläripylläri lähes samaa värimaailmaa edellisten kanssa. Saakohan näitä kehyksiä tummanharmaana tai mustana?
CQ6A5416CQ6A5413


Ja mitä sitä hyvää mallia vaihtamaan. Näköjään kasvoilleni sopivat parhaiten tämänmalliset kehykset. Samaa sanoi pisteellä auttamassa ollut myyjäkin!

Tästä siis vinkkinä, että käykää tutustumassa Indiedaysin ja Instrumentariumin kampanjasivustoon, sillä sieltä löytyy arvonta, johon osallistumalla voi voittaa aurinkolasit. Sivustolta löytyy myös mun kuvat ja niitäkin saa käydä äänestämässä, mikäli piditte yllä olevista kehyksistä! Kävin itsekin osallistumassa. :)

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa

Kommentit

Lue myös