Bloggers' Inspiration Day 2014

No jospa minäkin julkaisisin muutaman kuvan Indiedaysin järjestämästä Blogger's Inspiration Daysta. Ennen kuin saavuin tilaisuuteen, kävin kuitenkin Stockalla meikattavana ja sen jälkeen treffasin ihanan tyttösen Jennien kanssa. Kuvattiin myös pikaisesti päivän asukuvat hyisessä tuulessa.

Käykää lukemassa FashionFusion-blogista postaus päivästä!IMG_8764 copy
IMG_8690 copy
IMG_8695 copy
IMG_8744 copy
fashion_fusion

IMG_8741 copy

Tänä vuonna en jäänyt ilman herkkupaloja. Viimeksi saavuin tapahtumaan hieman myöhemmin ja vietin heti pari tuntia erilaisilla luennoilla. Lopputulos oli se, että niitä kuuluisia kanavartaita ei enää ollut. Siispä vanhasta viisastuneena hyökkäsin heti napsimaan syötävää.

Kävin tilaisuudessa Olympuksen ja Indiedaysin järjestämällä valokuvausluennolla. Paikalla luennoitsijana oli tunnettu valokuvaaja Damian McGillicuddy. Luento painottui ehkä enemmän sisäkuvaamiseen / studiokuvaamiseen ja tekniseen laitteistoon kuin myös valon mittaamiseen. Luento oli silti hyvin mielenkiintoinen, sillä sain taas tietää vähän enemmän valokuvauksen saloista. Että jos vielä pari lisäsalamaa ja sateenvarjon hommaisi, olisi koko setti koossa! ;D

IMG_8738 copy
IMG_8771 copy
IMG_8774 copy

Viaplayn pisteellä piti ratkaista salapoliisitehtävä ja tunnistaa kenelle bloggaajalle tavarat kuuluivat. Tunnistin vaaterekistä pörröisen neuleen ja kun näin nämä balettitossut, tiesin heti, että kyseessä oli Pupulandian Jenni, jonka kanssa työskentelin reilu viikko sitten blogijuttujen parissa!

IMG_8786 copy
IMG_8718 copy
IMG_8717 copy

Mun päivätilaisuuden asu vaihtui viime hetkellä, eli aamulla oli siis perus asukriisi. Kun kyseessä olikin näin tuulinen ja sateinen päivä, en voinut pukea ylleni muuta kuin farkut. Mun piti alunperin pukea Ninaco-merkiltä lainassa ollut ihana, valkoinen pitsimekko, mutta olisin todennäköisesti jäätynyt siinä. Tämänkin paidan lisäksi kuljin sisällä neuletakkiin verhoutuneena. Tuosta pitsimekosta kuulette kuitenkin ihan pian lisää!

Tilaisuuden jälkeen käväisin kotona ja tuliaisena oli paljon kivoja juttuja (ja kynsilakkoja) pursunnut goodiebag. Kuvautin tilaisuudessa naamani myös muutamaan kertaan eri yhteistyökumppaneiden kanssa, joten jään mielenkiinnolla odottamaan kuvia!

Kiitos Indiedays mukavasta päivästä!

t. Enni

Kommentit

 1. oi vitsi mitä herkkuja tuolla oli.... mä tulin paikalle niin myöhään että mitään noista ei ollut enään jäljellä :D Just mun tuuria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah voi ei! Mä popsin niitä jonkun verran :D olis pitäny jättää sullekki muahaa :D

   Poista
 2. Harmi kun itse en päässyt :(( Näyttää nii kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, olitko jossain reissussa just nytten? :/

   Poista
 3. Ihanat hiukset sinulla : )

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Sun meikki oli kyllä nätti :>

  Heh, miksi en tajunnut tuota Viaplayn blogaajaa! :D Veikkasin Nelliinaa! Onneksi silti sai osallistua arvontaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, olitte myös nätteinä! :)
   Haha joo sai silti osallistua!!

   Poista
 5. Sullakin tosi kivoja kuvia päivästä :) mun täytyy muuten kans kokeilla Joe Blascon meikkiä Stockalla, koska sun oli tosi onnistunut! Ja kiitti hei vielä kerran loistoseurasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa kokeilla, ainakin tämä meikkaaja tiesi miten hoitaa homma hah! Kiitos itselles, oli tosi kivaa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös