Appelsiini on helppo kuoria

Pitkään olen jo pohtinut, että mikä se ihme höpötys appelsiinin kuorimisen vaikeudesta on (koska Nelliina!) ;) Olen vuosien aikana hionut itselleni täydellisen taktiikan appelsiinien kuorimiseen ja tämä kikka toimii aina. Ohjeet yksinkertaistettuna: Päät pois, muutamat viillot ja aloita kuoriminen hedelmän pohjapuolelta!

Mikä on pohjapuoli? Se puoli, missä ei ole sitä appelsiinin kantaa (sitä pientä ruskeaa irtoavaa juttua). Eli kuori appelsiini aina pohjasta, se irtoaa jostain syystä näin päin paremmin. Tämä toimii Jaffoissa ja Naveleissa. Naveleissa kuorimissuunta on helpompi huomata, eli älä aloita kuorimista siltä puolelta, missä Navelille tyypillinen pikkuhedelmä sijaitsee.


Tässä vielä tutorial, miten kuoria appelsiini, jos joku ei tekstiohjeista ymmärtänyt:


Kiitos postausinspiraatiosta kaikille niille bloggaajille, jotka taistelevat appelsiinin kuorimisen vaikeuden kanssa harva se päivä! Hyvää yötä ja syökää paljon appelsiineja.

t. Enni

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Appelsiinin kuoriminen on hyvin vakava asia!! ;D

   Poista
 2. Tää on vakava asia!! Mä en just tästä syystä syö appelsiineja kun en osaa tai jaksa kuorii niitä :D Ne on kyl hyvii, joten ehkä voisin treenata tätä kyllä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Niin on! Tässäpä siis ohje, ehkä susta tulee mestari appelsiininkuorimisessa! :D

   Poista
 3. HAHHAHHA mä oon jo luovuttanut, teen nykyään appelsiinin teurastuksia ainoastaan eli pilkon sen lohkoihin ja järsin menemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D ei se ooo vaikeeta!!!:'D no parempi kuin ilman appelsiineja!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös