TGIF

Kyllä se on pinkkiä nyt... Unelma hattaranvaaleanpunaisista latvoista ei ihan toteutunut, mutta ainakin idea toimi. Tänään hiukset olivat taas omaa väriä, eli väri häipyi hyvin normaalin hiustenpesun yhteydessä. Mitenhän ihmeessä voisin laimentaa väriä niin, että lopputulos olisi hennon pinkki?  Nämä nimittäin keräävät hieman liikaa katseita... Toisipa H&M saman tien markkinoille vaaleamman vaaleanpunaisen hiuspuuterin.

IMG_7929 copy
IMG_7927 copy
IMG_7946 copy

Vietin eilisen illan Helsingissä, sillä KEOPSilla järjestettiin Modo-kehyksien lanseeraustilaisuus. Itse tapahtumasta pääsette lukemaan pian, sillä odottelen juhlasta muutamia kuvia. Tänäänkin olen jo ehtinyt käydä Helsingissä, sillä pääsin tutustumaan ACOn Aurinko ja Ihonhoito -infoon. Nyt olen kotona ja alan valmistautua Dazzling Beauty Studion 1-vuotissynttäreille! Busy busy...

Mun avec perui, haluaako joku tulla mukaan? :)

t. Enni

Kommentit

 1. Siis sun tukkahan on ihan täydellinen just noin! Ainakin minä tykkään! Mäkin haluaisin vaaleanpunaisen tukan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Koita löytää jostain noita hiuspuutereita, niillä ainakin saa varman värin! Olen kokeillut paljon eri tuotteita ja hoitsikoista paras on (joskin tyyris, koska hirveä menekki) lorealin pink pastel. Se antaa tosi hennon sävyn blondattuihin hiuksiin!

   Poista
 2. Mun mielestä noi hiukset on tollasena tosi ihanat! Ja mä lähtisin mielelläni sun aveciksi jos asuisin vähän lähempänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sullekin! Haha ja mielelläni sut olisin ottanutkin. ;) Onneksi mama oli hyvinkin halukas lähtemään mukaan ja hauska ilta on nyt takana. :)

   Poista
 3. Oli tosi mukava tavata sut tänään, toivottavasti törmäillään jatkossakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin! Toivottavasti vielä nähdään! :)

   Poista
 4. Hih muistan kun joskus teininä värjäsin hiukset fuksian pinkiksi, oikein ärtsyksi. Mummuparat vaihtoivat toiselle puolelle tietä kävelemään :D Ja kyllä tosiaan sai olla katseiden kohde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo heti ollaa nii huligaaneja, ku on räikeä tukka! :D

   Poista
 5. Hyviltähän nuo sun hiukset näyttää! Mulla oli viime syksynä pinkit latvat, ne oli kyllä aika villit alkuun, mutta haaletessaan aivan ihanat :) Nyt tekisi mieli kokeilla vaaleansinistä... Ehkä yritän hillitä itseni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) joo uskon, haalea pinkki on niin kaunis väri! Hahaa tuossa paketissa on sinistäkin väriä, jota kokeilin kesällä latvoihin. Se kyllä ainakin oli kivan erikoinen! :)

   Poista
 6. Yay! Pinkki! Toimii (lähes) aina kun jänikset kelkanvetäjinä \o/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös