RED

Kävin tänään juhlimassa synttäreitä ja satuin myös käymään vanhan kotitalon pihalla. Voi Riihimäki ja muistot. Locomotionille on vähän ikävä!

Puin päälle tällä kertaa Rovaniemen Bik Bokista löytyneen alepaidan, joka ei ensisilmäykseltä vaikuttanut yhtään mun tyyliseltä paidalta. Punainen väri oli kuitenkin kiva piristys vaatekaappiin ja ken nyt pitsiä vastustaisi... KappAhlin korut sopivat hyvin asuun, joten se oli sitten kaikki tai ei mitään.

IMG_9657 copy

Pusero: Bik Bok

Farkut: JC

Kengät: Zara

Laukku: Bershka

Korut: KappAhl (saatu)

IMG_9675 copy

Hiukset: omat (okei, huono vitsi...)

IMG_9668 copy
IMG_9703 copy
IMG_9697 copy
IMG_9702 copy

Olen nyt käyttänyt hiuksiini kaksi kertaa saamaani Biozellin hopeashampoota ja -hoitoainetta ja ainakin keinovalossa mun hiukset näyttävät paljon kylmemmän sävyisiltä. Näissä kuvissa ne näyttävät kuitenkin jopa alkuperäistä keltaisimmilta, joten kuvien valkotasapaino ehkä tekee tepposet. 

Onko teillä muuten tietoa, tarttuuko hopeashampoo myös värjäämättömiin hiuksiin? Mun oma hiusväri on jo valmiiksi aika harmaa, joten se ei kaipaa sävytystä. Oletin kuitenkin, ettei hopeashampoon sävy tarttuisi luonnolliseen hiusväriin yhtä helposti / ollenkaan (?), joten olen levittänyt sitä hiuksiin kauttaaltaan. Vai olenko ihan väärässä? Ehkä mun ei kannata käyttää sitä tyveen, vaan ainoastaan latvoihin. Toisaalta onhan harmaakin väri aika erikoinen ja tuo vähän vaihtelua tähän blondiin päähän varsinkin nyt,  kun en halua muuttaa väriä hiusväreillä! 

t. Enni

Kommentit

 1. On kyllä todella ihanan näköinen paita ja noi hiukset on vaan jotenkin niin ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Onnea valmistumisesta jee! :) Mä en ainakaan ole huomannut että mun maantienharmaa juurikasvu olisi kummemmin sävyttynyt noilla tai millään hopeashampoolla tai hoitoaineella (onneksi) vaan vaikutus on mennyt niihin kellertyneisiin latvoihin :D Mä oon pessy tolla shampoolla ihan normaalisti ja hoitoaineen yrittänyt levittää vaan latvoihin ja antanut vaikuttaa jonkin aikaa. Sulla on niin kauniit hiukset kyllä, kelpaisi tännekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Ok no hyvä, ehkä mä sitten vaan kuvittelin. On jotenkin niin tumma tyvi nyt, mutta yleensä se onkin vaaleampi kesällä auringon takia. Joo jatkan käyttöä samalla tavalla kuin sä. Ne on kyllä muutenkin tosi hyviä, varsinkin hoitsikko! Monesti jotku hoitoaineet ei selvitä hiuksia tarpeeks, mutta toi kyllä toimii!

   Poista
 3. Sun hiukset on kyllä niin ihanat, ettei mitään järjen rajaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! Lohdutukseksi voin sanoa, että tuon kihartamisen jälkeen hiukset liimaantuivat naamaan kiinni ja pörröttivät joka suuntaan. Mun oli pakko huitaista niihin seerumia ja vaikka mitä ja pitää loppuilta nutturalla XD Talvi...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös