Pinkit latvat

Voi olla, että parin päivän takainen pinkki ripsarikokeilu vaikutti asiaan vähän, mutta laitoin tänään pitkästä aikaa pinkkiä väriä latvoihin! Homma hoitui H&M:ltä ostetulla hiuspuuterilla, mutta tällä kertaa laitoin tuotetta hiuksiin hieman eri tavalla kuin kuuluisi. 

Puuterimaisen värin levitys on siitä hankalaa, että se on vaikeaa saada levitettyä tasaisesti. Keksin viikko sitten, että töpöttämisen sijaan voisin värjätä puuterilla vettä ja kastaa hiuksia sitten värjättyyn veteen. Mietin vielä, että ensi saunareissulla dippisin koko pään värjättyyn veteen, mutta oli ihan hyvä, että aloitinkin pelkistä latvoista. Väri oli nimittäin todella pigmenttistä! Jos siis viikonloppuna testaan koko pään värjäämistä (hui), niin laitan väriä veteen paljon vähemmän. Lopputulos saisi olla ihan hennon pastellinen.

IMG_0592 copy
IMG_0585 copy

Tässä veden avulla laitetussa värissä on se hyvä puoli, että puuteri ei varise ollenkaan hiuksista, eikä siis värjää vaatteita. Tämä olikin suurin syy, miksi en ole käyttänyt hiuspuuteria useammin. En silti ajatellut, että tänään alkaisi pyryttää kunnolla, joten pesin värin pois huomista varten (väri lähti muuten hyvin pesussa). En kuitenkaan halua ottaa riskiä, että mulla on huomenna yhdessä pressitilaisuudessa osittain pinkki silkkipaita!

t. Enni

Kommentit

  1. Oii miten söpö väri! <3 Tekis mieli kokeilla noita hiusväripuutereita jossain vaiheessa :) Lähtikö väri siis kokonaan yhdellä pesulla pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita tuli kaikkiaan kolme eri väriä H&M:n paketissa ja ne maksoivat niin vähän! Kannattaa pitää silmällä noita, ne color bugit tms. on paljon tyyriimpiä. Ja joo lähti, pesin latvat pikaisesti lavuaarissa, joten vaati pari saippuoimiskertaa, mutta tällä hetkellä mun kuivissa latvoissa ei näy yhtään väriä!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös