Päiväni sovitusnukkena

Onko ok, jos päivittää HeiaHeiaan 3,5 h vaatteiden sovittelua ja kaksi tuntia maalaamista? Vai voinko päivittää sinne, että olin asioilla 11,5 tuntia? Lähdin tänään kymmeneltä kotoa ja tulin juuri kotiin. Päivään kuului käynti Helsingissä, sillä mut kutsuttiin tutustumaan Citycenterin Guessin uutuusfarkkuihin. Sieltä suuntasin kämpille maalaamaan pariksi tunniksi ja juuri äsken kävin vielä noutamassa tilatun valmistujaislahjan Keravan Anttilasta. 

IMG_1305 copy
IMG_1105 copy
IMG_1214 copy
IMG_1265 copy
IMG_1308 copy
IMG_1334 copy

Tässäpä hieman pikakatsausta tähän päivään. Parempaa postausta ja parempia kuvia on tulossa ihan pian! Aijai, olen totaalisen rakastunut Guessin tämänhetkiseen tarjontaan, etenkin nimittäin tuohon viimeiseen Guess by Marcianon mekkoon! Taisi löytyä hyvä mekkokandidaatti Inspiration Blog Awardseihin.

t. Enni

Kommentit

 1. Guessin farkut on kyllä ihan parhautta, itelläni on kahdet! Oma mekko Aussieihin löyty onneks jo, ootko sinne tulos? :) Olis kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ollut mitään kokemusta niistä ennen eilistä!:) Oli kyllä todella hyväntuntuisia ja kiva, että löytyi monenlaisia. Ai menet sinne, en osaa sanoa siitä vielä! Oletko tulossa ID-awardseihin?

   Poista
  2. En oo tulossa ID kun sillon on siskon, poikaystävän ja faijan synttärit. Päivä melkolailla täyteen buukattu :D

   Poista
  3. Haha yhteissynttärit! :D No joku toinen kerta sitten nähdään. :) Hauskaa juhlaa teille!

   Poista
 2. Musta tuntuu, että sulle istuu sitten mikä tahansa vaate kuin nenä päähän! <3 Oon kade! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D kyllä sopis sullekki! <3 Ja guessilta löytyy hyvin kaikkea kaikille. Myyjä mua avusti vaatteiden valinnassa, ilman häntä olisi näistäkin jäänyt monta sovittamatta! Ja farkkuneuvonnassa myyjä oli ihan korvaamaton. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös