Operaatio ruokapöytä

Sain pari päivää sitten idean, että voisin yrittää uudistaa keittiöön tulevaa ruokaryhmää, eli siis heittää jonkin huonekalun päälle valkoista maalia. Maskusta vuonna 2009 ostettu ruokaryhmä ei maksanut oikeastaan mitään ja juuri siinä laatu näkyykin. Pöydän maaliosa on jo alkanut halkeilla ja pöydän pinta tuntuu muutenkin kupruiselta. Pöytä on kuitenkin lastulevyn sijaan puuta, joten sain siitä idean uudistaa pöytää maalilla. Ja ainahan se on parempi uudistaa vanhaa kuin ostaa uutta. :)

IMG_0444 copy

Ennen maalaamista pöytä oli pakko hioa. Niinpä tartuin hiomakoneeseen ensimmäistä kertaa elämäni aikana ja annoin mennä. Kaksi tuntia väkersin ja tässä tulos. Yrittäkää olla huomioimatta Alepa-kassia, sillä en ehtinyt siistiä kuvausympäristöä, koska olin kuvanottovaiheessa hiomakone kainalossa ja kamera toisessa kädessä.

IMG_0447 copy
IMG_0450 copy

Siis hiominenhan käy ihan treenistä, huh! En kyllä missään nimessä jaksa enää hioa ruokaryhmän tuoleja, joten ne saavat jäädä tummanruskeiksi, tai sitten heitän niihin sellaisenaan maalin päälle. Tuskin tulee kestävä, mutta... Tästä kuitenkin heräsi kysymys, että mitä jos en maalaisikaan pöytää valkoiseksi? Mitä mieltä olette, kumpaan väriin tummanruskeat penkit sopisivat? Sopisivatko ne paremmin valkoiseen pöytään, vai tähän kylmänsävyiseen puuhun? Vai maalaanko penkit joka tapauksessa, mutta jätän pöydän tällaiseksi?

Nyt olen nenä ihan täynnä pölyä ja aivan poikki. Kuluuhan se lauantai näinkin! Ja hah, mikä parasta, hiominen jatkuu vielä huomenna.

t. Enni

Kommentit

  1. Asiasta toiseen,tässä olisi vastaus toiveisiisi :-) http://laaxojnas.blogspot.fi/2014/03/tulista-makeaa-kanaa-crying-tiger.html?m=1

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös