Mitä tapahtui viime vuonna?

Tämä blogi on siitä näppärä kaveri, että sen avulla pääsee nopeasti tarkistamaan faktoja, kuten aiemmin tehtyjä tai sanottuja juttuja. Monta kertaa olen tarkistanut jonkin menneen asian, esim. milloin olin viimeksi kipeänä tai milloin pidin jotakin vaatetta.

Nyt en ole kuitenkaan tarkastamassa faktoja, vaan pelkästään muistelemassa, mitä tuli tehtyä 10.3.2013.

img_13
Viime vuonna löysin kahvallisen vaihtoehdon Tangle Teezerille. Täytyy sanoa, että tämän kuluneen vuoden aikana oma Teezerini on tipahtanut lattialle vähintään kerran viikossa. Ihmettelenkin kovasti, ettei se ole vielä löytänyt tietään pyttyyn... Eli jotta vältyt harjan lentämiseltä vessanpönttöön, hanki Macadamia No Tangle Brush.*

Lisäksi ihmettelin (ja demosin) myös sitä, miksi lehtikuvat ovat usein niin ylimuokattuja.

10.3.2012

img_12

Siitä on liian kauan. Autonrenkaat, I miss you... Tasan kaksi vuotta sitten söin viimeksi lempparikarkkejani. KAKSI VUOTTA?! Aika menee niin nopeasti. Saakohan näitä muuten vielä Tampereen Siperian Karkkimerestä?

Ylemmässä kuvassa olin juuri laittanut hiuksiini kylmemmän sävyn. Mulla on myös kahden vuoden takainen muistikuva pitkistä hiuksista, mutta nehän olivat ihan lyhyet.

10.3.2011

img_14

Kolme vuotta sitten olin.. nyyh Espanjassa ja löysin mustat, Italiassa valmistetut täysnahkaiset nilkkurit parillakympillä. Niille ei sitten lopulta tullutkaan niin paljoa käyttöä, joten myin ne kuukausi sitten kirpputorilla. Toivottavasti ovat nyt päässeet käyttöön!

Miltäs teidän päivänne näytti vuosi sitten?

t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Kommentit

  1. Nounounoun nuo autonrengasnamut näyttää liian hyvältä! Ouh fuuuck, enää 81 päivää....RÄYH! :-D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös