Mesenso - laadukkaiden helmikorujen verkkokauppa

Yhteistyössä: Mesenso

Pääsin mukaan mielenkiintoiseen yhteistyöhön Mesenson kanssa, sillä kyseinen verkkokauppa saapuu vihdoin Suomeen ja avaa sivustonsa huhtikuun alussa. Mesenso tarjoaa aidoista, viljellyistä ja käsinpoimituista helmistä tehtyjä helmikoruja ja valikoima kattaa kaulakorut, korvakorut, sormukset ja rannekorut. Vierailin jo alustavasti Mesenson verkkosivuilla ja luin sivustolta löytyneen infon kertaheitolla läpi. Kokosin myös muutaman lempparin verkkokaupan valikoimista kuvitukseksi tähän postaukseen.

Ohstecker

Mesenson erikoisuus on se, että palvelu perustuu yli kymmenen vuoden kokemukseen ja kontakteihin helmiviljelijöiden kanssa. Helmet siis hankitaan suoraan helmiviljelijöiltä, kiitos pitkien yhteistyökumppanuuksien ja kontaktien. Yleensä helmimarkkinoilla käytetään välikäsiä, mutta koska Mesenso ei sellaisia käytä, tarjoaa tämä asiakkaalle mahdollisuuden jopa -60 % alennuksen helmikorujen suositellusta vähittäismyyntihinnasta.

Mesenson verkkokaupan ideana on tarjota korkealuokkaisia helmikoruja asiakasystävällisesti. Sivuston valikoima on laaja, tilausprosessi yksinkertainen ja toimitus nopea. Verkkokaupassa maksutavan voi valita useista eri vaihtoehdoista ja mikäli tuote ei lopulta täytä odotuksia, voi sen lähettää takaisin Mesenson hoitaessa toimituskulut. Tuotteilla on siis 30 päivän palautusoikeus!

Mesenso blog3

Mesenso tarjoaa helmikoruja niin arkeen kuin juhlaan. Kautta aikojen helmikoru on ollut ajaton ja tyylikäs koruvalinta, joten siksi Mesenson tarjoamat korut edustavat tyylikkyyttä ja eleganssia. Korut on helppo yhdistää erilaisiin asuihin ja niiden avulla voi halutessaan luoda niin tyttömäisen, romanttisen tai miksei vaikka rokahtavankin asukokonaisuuden.

Verkkokaupan koruvalikoimassa kannattaa tutustua mm. klassisiin helminauhoihin tai helmiriipuksiin. Sivustolta löytyy lisäksi paljon joka naisen korulippaaseen kuuluvia helmikorvakoruja, -rannekoruja ja -sormuksia. Verkkokaupasta voi myös ostaa klipsin, jonka avulla helmikaulakorun pituutta voidaan säätää.

Mesenso blog1
Mesenso blog

Mesenson helmikoruvalikoima sisältää useita eri helmilajeja. Tässä kohtaa asiakkaalla voikin mennä sormi suuhun, sillä helmikoruja löytyy niin makeanvedenhelmillä kuin myös suolaisenvedenhelmillä. Vaihtoehtoja löytyy myös eksoottisista tahitinhelmistä, etelänmerenhelmistä ja klassisista akoya-helmistä.

Koska sivuston toinen erikoisuus on toimia kattavana tietopakettina asiakkaalle, löytyy verkkokaupasta paljon tietoa eri helmilajeista. Sivuston avulla saa paitsi tilattua itselleen kauniita koruja, asiakas myös pääsee tutustumaan helmilajien eroavaisuuksiin, helmiviljelyyn sekä helmien arviointikriteereihin. Verkkokaupasta löytyy myös kattava koko-opas, jonka avulla korun koon valinnasta on tehty mahdollisimman helppoa. Ei siis haittaa, mikäli itseltä ei löydy ennestään kokemusta helmikoruista, verkkokauppa auttaa tilauksessa.

Käykää ihmeessä tutustumassa Mesenson pian avautuvaan verkkokauppaan! Löytyykö suosikkeja? :)

t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Mesenson kanssa

Kommentit

Lue myös