Kodin remontti

Ihanaa, vessan laatat saapuivat! Katsotaan, miten upea erillisestä pikkuveskistä saadaankaan aikaiseksi, vaikka en kyllä vielä tiedä, kuka edes hoitaa laatoittamisen. Onneksi kylpyhuone on sentään hyvässä kunnossa, eli asunnosta löytyy ainakin yksi asia, mille ei tarvitse tehdä mitään.

Tänään meinasi usko loppua puoli kahden aikoihin, kun olin taas repinyt tapetteja lähes viisi tuntia ja jäljellä oli vaikka kuinka paljon tapetoitua seinää. Onneksi illalla remonttia päästiin tekemään porukalla ja homma saatiin lähes valmiiksi. Enää makuuhuoneen tapetit pois ja se on siinä. 

Tikkurila muuten lahjoitti mun käyttöön maalattavaa Tunto Struktuuritapettia Vana-kuosissa. Vaikka tapetin irrottaminen onkin ollut yhtä tuskaa, uskallan silti laittaa yhdelle seinälle tapettia tehosteeksi. En usko, että tuon tapetin repiminen sitten joskus tulevaisuudessa tulee aiheuttamaan yhtä paljon päänvaivaa kuin nämä perinteiset tapetit.


Rempatessa tulee muuten nälkä. Himoitsin tänään koko päivän Hesburgerin juustoateriaa, mutta tyydyin sitten kuitenkin ihan perus kotiruokaan. Eilen kävin kyllä Järvenpään Kin Sushissa, sillä olen aivan totaalisen koukussa sushiin ja prawn crackereihin. Pinkkejä macaronseja taas oli tarjolla Dazzling Beauty Studion synttäreillä viime viikonloppuna.

Ainiin, se lattia. Olitte laittaneet hurjasti kommentteja edelliseen postaukseen, kiitos siitä teille! Olen edelleen ihan kahden vaiheilla... Olin jo tänään ostamassa nättiä, supertarjouksessa olevaa laminaattia 9,90 € / neliö (8 mm, KL 32), mutta kauppaan ne kuitenkin jäivät. Parketti on aina parketti, mutta kun en vaan taida tykätä mosaiikkiparketista missään eri sävyssä. Tuntuu hullulta laittaa tuhat euroa lattiaan, johon ei välttämättä sitten ole tyytyväinen. Laminaatin saisi alle puoleen hintaan ja sen voi aina halutessaan ottaa pois, mikäli parketin haluaakin takaisin. 

Miksi se hiominen ja sävytys on niin hitsin kallista?

t. Enni

Kommentit

 1. Hihii, ai että näyttää tutulta tuo tapettien repimishomma... Se on kyllä aika karseeta puuhaa välillä! :D Ja vau, struktuuritapetista juttua odotellessa. Mä odottelen inspiraatiota (ja aikaa) että saisin maalailtua eteisen seinät ja keittiön pari rikkonaista seinää.. Ehkä kesällä sitten kun saa tuuletettuakin ilman että jäätyy..
  Ps. kannattaa kyllä tota laminaattia valittaessa selvittää sen kolhuuntuminen ja naarmuuntuminen, varsinkin kun on karvakamuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi nyt on jo lähes kaikki poissa, enää yksi hassu huone! :D Katsotaan, millaista väriä nakkaan tapettiin. Voi olla, että vedän ihan yksiväriseksi. Nyt oli jo muuten tosi lämmin päivä, kun piti ovea auki! Tai no meillä ei ole tällä hetkellä edes sähköt päällä asunnossa, mutta hyvin tarkenee, kun puuhailee samalla. :)

   Joo laminaatin pitää olla kestävää, kun sitä tulisi keittiöönkin. Karvakamut kuitenkin jäävät kotikotiin asumaan ja tulevat kyläilemään silloin tällöin!

   Poista
 2. Ompas nätin näköinen kylpyhuone. Tykkää!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös