Helsinki, macarons ja Kauneuden Kuningatar

Mistä aloittaisi? Kävin tänään hieman venähtäneellä reissulla Helsingissä, sillä hoidin kerralla noin koko kuukauden työjutut. No ehkä vielä muutamia käyntejä on luvassa tässä kuussa, mutta aika paljon sain tänään aikaiseksi. Koska päivä oli pitkä ja viimeisen liikkeen kuvaamisen aikoihin aloin jo huojua sen verran paljon, niin kävin syömässä Café Picnicissä bataatti-inkiväärisosekeiton. Oli muuten tyjyä, mutta hyvää.

IMG_0269 copy

...(tässä tulee tekosyy) Koska ihan sattumalta satuin aamulla pyörimään Café Ekbergin kulmilla, kävin hakemassa maailman parhaita macaroneja aamupalaksi. Söin kaksi ja vein loput tuliaisiksi (vaikka olisin toki voinut syödä loputkin). Nuo ovat niin hyviä, ettei mitään rajaa. Ne eivät ole liian makeita, vaan niissä maistuu ihan oikeasti myös suola. Mietittiin äitin kanssa, että onkohan niissä sisällä lakritsia tai salmiakkia, mutta mä olen vain maistavinani niissä kinuskin.

IMG_9965 copy

Päivän yksi kuvattavista kohteista oli Citycenterin The Ounce -teepuoti. Ihastuin aivan täysin tuohon maagiseen pikkupuotiin, sillä koko liike henki vanhan ajan tunnelmaa. Pääsin kuvaamisen ohella vielä maistamaan maustettua vihreää Kauneuden Kuningatar -teetä, joka sisälsi senchaa ja oolongia. 

Ennen lähtöä myyjä ilahdutti mua kysymällä, haluaisinko jotain mukaani. Sain teen valmistamiseen vielä niin hyvät ohjeet, että kotona tätä samaa teetä tehtyäni olin tuplamyyty. Ihan mielettömän hyvää vihreää teetä, itse asiassa parasta ikinä maistamaani, ja kiitos tästä kuuluu yksinään myyjälle! Ihan turhaan nimittäin luulin, että vihreä tee on vain kitkerää, enkä ikinä löydä suosikkia, mutta tämä kyllä muutti käsitykseni täysin. Teen valmistin siten, etten antanut vedenkeittimen kiehahtaa ja liotin teelehtiä vedessä vain pari minuuttia.

IMG_0045 copy
IMG_0047 copy
IMG_0051 copy
IMG_0295 copy
IMG_0307 copy
IMG_0300 copy
IMG_0312 copy

IMG_0151 copy
IMG_0321 copy
IMG_0329 copy

Yksi päivän kuvauskohteista käsitti Kicksin, jossa myytiin Depend-geelilakkasettiä. Jäin pohtimaan kitin hankkimista, mutta olisi kiva ensiksi kuulla jonkun henkilökohtaisia kokemuksia siitä. Kicksissäkin oltiin vielä niin ihania, että sain mukaani muutaman myyjän lempparituotteen. Voiteiden ohella olen myös aika kiinnostunut taustalla näkyvästä kuivashampoosta, jolle tuleekin varmasti käyttöä.

Nyt on taas hoppu, koska aion katsoa tämän illan aikana vielä yhden elokuvan. GRAVITY!

t. Enni

Kommentit

 1. Oi vitsi, tuolla Ouncessa olisi ihana päästä käymään! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä! Ilmeisesti Helsingistä löytyy kaksi eri liikettä, toinen taisi olla ihan teekuppila, jos en ihan väärin muistele. Tämä liike sen sijaan myy näitä ihania teelaatuja ja makuja, sekä tietysti lahjatavaroita. :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia ja mä tykkään itse teestä tosi paljon, maistelen aina kaikkia uusia makuja :)

  reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Reetta! No niin samma här, se on kiva harrastus :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös