Crying Tiger

Mulla on menossa tällä hetkellä slow cooking ja uunista puskee aivan mieletön tuoksu! Testaan erästä ravintolareseptiä, sillä haluan tietää, saako kotikeittiössä aikaan ravintolan ruoka-annoksia vastaavia makuja. Kuitenkin mun piti tulla vinkkaamaan teille Onko Nälkä? -blogin Chef Jonesin vähän niinku mulle kyhäämä resepti, joka myös pääsee testiin ihan pian. Tein toiveen kokille ja hän toteutti sen, joten siis suurimmat kiitokseni hänelle. Crying Tiger -niminen resepti on paitsi nimensä puolesta aivan hurjan herkullisen kuuloinen, niin toiseksi sain tuosta reseptistä idean, että tietysti halpaa broileria voi myös hyödyntää tällaisessa ruoassa.

Harmi, ettei mulla ole jakaa aiheeseen kuuluvia kuvia, sillä ruoka on jo hautumassa huomista varten. Jokin ruoka-aiheinen kuva tähän täytyy kuitenkin saada, joten olkoon se parin viikon takainen puuroaamiainen. Puuro + mustikat ja toisinaan hieman banaania =  nam! Veikkaan, että raejuusto puuron seassa sopii myös täysin mun makuun, sillä heitän raejuustoa usein myös viilin sekaan. Ja viilikin pitää syödä mustikoiden kanssa!

IMG_9874 copy
The Puuro
Ei jestas, pakko mennä väsäämään jotain syötävää. Vai onko paha, jos kajoan tuohon lihapalaan jo tänään?

t. Enni

Kommentit

  1. namiii nyt tekee mieli puuroo! oon yrittäny mahollisimman usein tehä ees pikapuuroo aamusin mut jotenki ei jaksa eikä tee mieli ku herään kumminki aina jo kuuelta.. :( & muutes oon päättäny et tänä vuonna juoksen yhen siltalenkin kokonaan, se on joku 4 km ! haha saa nähä mite käy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teeppä iltapalaksi! :) Nonni hyvä. Juokse niin pitkälle ku jaksat ja sitten kävelet. Kummasti hetken päästä tekee mieli juosta uudestaan. Joku kerta jaksat sen koko siltalenkin sitten juosta. Trust me, toimii!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös