30 minuutin kaulahuivi

Skipatkaa suoraan loppuun, jos olette kiireisiä!

Noniin, viime yönä näin ensimmäistä kertaa uutta kotia koskevan painajaisunen. Toisten unien kuuleminen on tylsää, tiedän, mutta kerron lyhyesti. Unessa tuleva koti näytti varsin erilaiselta. Kun saavuin asuntoon, niin se oli ensinnäkin vielä täynnä edellisen asukkaan tavaroita, mutta se oli myös hyvin likainen. Keittiössä oli kaksi jääkaappia ja liesi ylösalaisin (ilmeisesti se oli siis rikki). Käytössä ollut liesi oli puoliksi olohuoneen puolella ja se oli sellainen perus ruskea 70-luvun hella.

No, sentään lattia oli kaunis. Se olikin kalanruotoparkettia, kun se tässä oikeasti ostamassani asunnossa on mosaiikkiparkettia. Jotain hyvää siis, ajattelin. Astellessani olohuoneeseen huomasin kuitenkin lattialla kipittävän ison koppakuoriaisen ja vihertävän toukan, joka lähtikin lentoon suoraan kohti naamaani... Pikkuvessaan astuessa löysin lattialla kaksi erilaista muovimattoa, joista toinen oli ajan kuluessa irronnut ja rullaantunut lähes kokonaan lattian yhteen nurkkaan. Päälimmäisen maton alla oleva muovimatto oli myös sen verran hajonnut, että läpi kuulsi lattian alkuperäinen, valkoinen ja tietysti palasina ollut mosaiikkilaatta. Mietin siinä vaiheessa, että miksi ostin tällaisen asunnon, eihän mulla näin suureen remonttiin ole varaa!

Eli tästä unesta voin päätellä, että pian se muutto ja remontti alkavat. Luojan kiitos asunto on oikeasti miljoona kertaa paremmassa kunnossa kuin unessani! 

image: Handimania

MUTTA ASIAAN! Mun ei oikeasti pitänyt kertoa teille unestani, vaan tästä 30 minuutissa väsätystä kaulahuivista, jonka äitini juuri teki, ja jonka kanssa Coco nyt poseeraa. Äiti katsoi jonkin aikaa sitten tämän ohjeen ja kaivoi samantien kaapista jämälankaa. Huivi valmistui juuri äsken ja siitä tuli kyllä aika hieno. 

IMG_0365 copy
IMG_0356_copy
IMG_0359 copy
IMG_0369 copy

t. Enni

Kommentit

Lue myös